Available time slots

Tuesday 05 March
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Värdekort alla tider-4360kr ( värde 4800 kr)

Köp 10 tider-betala för 9!. Gäller alla tider!

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
4,320 SEK
Värdekort 3600kr ( värde 4000 kr)-vardagar 06-17+21.30 och framåt

Köp 10 tider-betala för 9! Gäller vardagar kl. 06-17+21.30 och framåt

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
3,600 SEK
Värdekort PDL United 500

Värdekort på 500 krediter som motsvarar 500 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
500 SEK
Värdekort PDL United 1000

Värdekort på 1000 krediter som motsvarar 1000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
1,000 SEK
Värdekort PDL United 2000

Värdekort på 2000 krediter som motsvarar 2000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
2,000 SEK
Värdekort PDL United 4000

Värdekort på 4000 krediter som motsvarar 4000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
4,000 SEK

Courses

 • Apply

  7-VECKORSKURS FÖR VUXNA VT24 (START VECKA 18)

  • Period: April 29 2024 - June 16 2024

  INTRESSEANMÄLAN TRÄNINGSKURSER VÅREN 2024

  Nu öppnar vi upp intresseanmälan för vårens träningskurser, block 3!
  Planeringen är i full gång och nu är det dags att anmäla intresse för dig som vill delta i gruppträning under våren 2024.
  Vår ambition under våren är att förutom morgon/dagtid även kunna erbjuda träningskurser på eftermiddagar och kvällar.
  Kurserna riktar sig till spelare på alla nivåer och vi gör alltid gruppindelning utifrån nivå och tidigare erfarenhet för alla ska få ut det mest av sin träning.

  Ni kan förvänta er sju roliga och utvecklande veckor där vi går igenom padelns olika moment och alltid anpassar träningsupplägget så att det passar gruppens nivå och tidigare erfarenhet av padel. Oavsett om du är helt ny inom padel eller har spelat i flera år så ger vi dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Fyll i din uppskattade nivå nedan för att vi ska kunna göra en så bra gruppindelning som möjligt. I formuläret kan du även önska de tider som du vet passar dig. Fyll i särskilda önskemål under "övrig information" nedan.

  Nedan hittar du all information om upplägg och pris för kursen. Notera att priserna skiljer sig något beroende på om det är morgon/dagtid eller eftermiddag/kväll. Kurserna har begränsat antal platser och det är alltid först till kvarn som gäller. Detta är en intresseanmälan och du förbinder dig inte att betala i och med denna anmälan. När du blivit erbjuden en plats är anmälan bindande om du inte inom 72h meddelar att du avstår din plats. Se villkoren för anmälan längst ned i formuläret.

  Ange din nivå enligt Matchi-skalan:

  1. Aldrig hållit ett racket.
  2. Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.
  3. Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.
  4. Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.
  5. Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva / släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.
  6. Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också mer konsekvent och mer kontroll.
  7. Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjat med specifika padelövningar.
  8. Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare.
  9. Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.
  10. Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre.

  • Pris morgon/dagtid: 1750kr
  • Pris eftermiddag/kväll (efter kl. 16.00): 2100kr
  • Kursstart vecka 18
  • Kurslängd v.18-v.24 
  • Max 4 spelare / grupp
  • Träningslängd: 60 minuter

  Kursen omfattar 7 träningstillfällen under 7 veckor.
  Kursen betalas via faktura som skickas ut i samband med kursstart, 10 dagars betaltid, alternativt i hallen vid kursstart.
  Meddela oss gärna på förhand om du vill betala din kurs med Friskvård.

  Application deadline: 04-28-2024
 • Apply

  DROP-IN TRÄNING FÖR BARN OCH UNGDOMAR (TRÄNING OCH UTVECKLINGSGRUPP)

  • Period: January 01 2024 - May 04 2024

  "DROP-IN TRÄNING" FÖR BARN OCH UNGDOMAR VÅREN 2024

  Nu öppnar vi upp intresseanmälan för drop-in träning för juniorer! Planeringen är i full gång och nu är det dags att anmäla intresse för dig som vill testa att träna padel för att sedan ingå i en gruppträning under våren 2024. "Drop-in" träningen kommer hållas på vardagar under eftermiddagarna och helger på för- och eftermiddagarna. Vår ambition är att tillgodose de önskemål som du anger nedan, men vi reserverar oss för att behöva göra justeringar för att få ihop ett bra schema för "drop-in". Träningstillfället riktar sig till barn och ungdomar som antingen vill komma igång med padel eller som har ambition att börja satsa på padel. För alla juniorer som vill tävla, så hänvisar vi till vår närliggande hall Padel Royale som kommer erbjuda passande kurser för juniorer.

  Barn och ungdomsträningarna hos oss riktar sig till de som vill komma igång med padel och för dem som vill utveckla sin padel till nästa nivå för att eventuellt börja tävla. Anmälan sker till terminskursen och vi gör gruppindelning i nybörjare och medelgrupper (de som är mer vana att spela padel), alltid med barnen och ungdomarnas bästa i åtanke. Vi favoriserar eller exkluderar aldrig spelare utan skapar alltid grupper efter bästa förmåga med spelarnas tidigare erfarenhet och erfarenhet i åtanke. Vårt mål är alltid att kunna skapa en positiv och utvecklande miljö där alla ungdomar får möjlighet att ha riktigt roligt med sin idrott och får möjlighet att utvecklas som spelare.

  Vårens terminskurser för barn och ungdomar startade vecka 2 och avslutas vecka 23, med uppehåll under sportlov och påsklov. Det betyder att det finns gott om tid för att komma in i veckoträning hos oss under våren. Fyll i formuläret nedan så noggrant som möjligt för att underlätta vårt arbete med vårens planering och schemaläggning. Fyll i vilka dagar och tider som fungerar för er samt hur många tillfällen ni önskar träning varje vecka. Vi kan inte garantera att vi kan tillgodose alla önskemål eller att alla ska få träna så många tillfällen / vecka som de önskar.  

  • Pris 1 träning (drop-in): 175 kr 
  • Pris 1 träning / vecka: 3500 kr (20 tillfällen) * 
  • Pris 2 träningar / vecka: 7000kr (40 tillfällen) *
  • Kursstart vecka 2
  • Kurslängd v.2-23 (20 träningstillfällen)
  • Uppehåll under sport - och påsklov
  • Träningslängd: 60 minuter
  * Priset justeras beroende på när veckoträningen börjar, exempelvis start sker v.15 och avslut är v.22, totalt 8 st tillfällen x 175 kr = 1400 kr.

  Kursen betalas via faktura som skickas ut under terminens första vecka med 10 dagars betaltid, alternativt i hallen.
  Vi ber er läsa igenom villkoren för anmälan till terminskurs hos Padel United Spånga längst ned i formuläret.

  Application deadline: 05-07-2024

Applications

 • Apply

  Intresseanmälan - Seriespel Padel United Spånga

  • Period: November 06 2022 - December 31 2025

  Varmt välkomna till seriespelet hos Padel United Spånga.
  Nedan anmäler du ditt intresse till vårt populära seriespel i Spånga.
  Vi erbjuder vardagsserie, måndag - torsdag och helgserie på söndagar.
  Seriespelet är uppdelat i herr, dam och mix.
  Viktigt: Uppge vilken serie ni önskar spela i under rutan "övrigt" i formuläret. 

  Kölistan till seriespelet är kortare just nu för helgserien, varpå det kan gå snabbare att komma med. 

  Nyhet är även att efter varje avslutad seriespel, erbjuds vinnarna i respektive serie, plats till först regionala mästerskapen och om ni vinner, plats till nationella mästerskapen. Ett utmärkt sätt att testa krafterna mot lokalt motstånd och även nationellt motstånd.

  Vi återkopplar till dig/er när det finns platser lediga.
  Har du frågor och funderingar kring nivå, regler osv. maila till bjorn@stolt.se. 

  Varmt välkomna till oss på Padel United Spånga!

  Application deadline: 12-31-2025
 • Apply

  Intresseanmälan - Abonnemangstid 2024

  • Period: January 01 2024 - June 30 2024

  Önskar du kontinuitet i ditt padelspelande?
  Då är en stående tid i hallen något vi kan rekommendera. 
  Under 2024 erbjuder vi även ett förnyat koncept gällande abonnemangstider hos Padel United Spånga. 

  I det nya konceptet ingår följande för er som abonnemangskunder: 
  - Fri tillgång till gymmet, under våra ordinarie öppettider
  - Lånebollar och hyrrack, under våra ordinarie öppettider
  - 1 timme, PT-pass för upp till fyra personer
  - 1 Padel United t-shirt, 1 per abonnemangskund
  - Inbjudan till kundträffar, två tillfällen per år (vårtermin, hösttermin)

  Intresseanmälan sker via nedan formulär. 

  Varmt välkommen till oss på Padel United Spånga!

  Application deadline: 06-30-2024
 • Apply

  Intresseanmälan - Företagsevents, kickoff, födelsedagsfirande

  • Period: January 01 2024 - December 31 2025

  Padel är helt perfekt för att skapa teambuilding, anordna kickoff eller ha ett roligt födelsedagsfirande. 
  Hos oss umgås ni i en social och underhållande sport som leder till många skratt. 
  Vår anläggning erbjuder en stor lounge, gym och stora omklädningsrum med bastu. 

  Spelet blir lite extra roligt med våra proffsiga tränare / guider som peppar och tipsar på vägen. 
  Vi tar hand om er under hela eventet, så att ni kan fokusera på er kick off, teamaktivitet eller födelsedagsfirande. 

  Vi kan erbjuda flertalet olika paket för just er som vi skräddarsyr tillsammans utefter era behov, se nedan för exempel: 
  - Padel och frukost/lunch: Vi serverar frukostpaket / lunchpaket antingen innan eller efter spel på padelbanan. 
  - Padel och tränare/guide: Tillsammans med tränare går vi igenom grunderna i padel, regler och spel. Vi är med och stöttar upp med poängräkning etc. 
  - Padelturnering med guide: Är ni sugna på att utmana kollegan eller vännen? Vi ordnar en turnering som passar just er, där alla får möta alla, vår guide håller koll på tabellen åt er. 

  Vänligen fyll i nedanstående formulär och ange under övrigt vilket upplägg, datum och tid ni önskar att anordna event. 
  Vår eventansvarig återkopplar till er med offert och bokning. Vid frågor kontakta: Jim Werner Kautto, 073 - 444 82 52 eller mejl jim.werner-kautto@pdlu.com.

  Varmt välkomna till Padel United Spånga!

  Application deadline: 12-31-2025

Coaches

About Bobo

Q&A

Vilken utbildning har du Bobo?
- Jag har gått flera internutbildningar hos både Ultimate Padel och hos Padel United.

När startade padelkarriären?
- Började med att spela tennis under många år i min ungdom och testade därför att spela padel. Första gången på padelbanan var i Spanien slutet av 2018. Började mer seriöst hemma i Sverige under pandemin.

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Som nämnt innan så började var jag aktivt inom tennis, har även spelat fotboll. 

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Mitt favoritslag är en forehand volley som rullar ut från bakglas.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Utöver att spela padel gillar jag att koppla av på sjön.

Övrig information:
Bobo kommer ni träffa i hallen när han håller i vuxenträningar under året. Han kommer även erbjuda clinics, privatlektioner samt Coach and play. 

Contact Bobo

About Casper

Q&A

Vilken utbildning har du Casper?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare. 

När startade padelkarriären?
- Började spela padel 2019 när jag sökte en ny sport som jag inte hade testat innan. 

Vilka tidigare sporter har du sysslat med? 
- Jag har varit väldigt aktiv inom andra sporter, har spelat fotboll för de mesta, sen även hockey, innebandy, dem allra flesta bollsporterna.

Vilket är ditt favoritslag inom padeln? 
- Mitt favoritslag är en vacker och vinnande bajada.

Vad gillar du att göra på fritiden? 
- På min fritid gillar jag att vara med vänner och familjen, vara aktiv av mig tex att springa längre sträckor.
Gillar att kolla serien Suits, spelar även gitarr ibland, gillar att avnjuta en god kaffe.

Övrig information:
Casper kommer ni träffa i hallen när han håller i barn, ungdoms och vuxenträningar under året. 

Contact Casper

About Jacob

Q&A

Vilken utbildning har du Jacob?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Började spela padel 2020 som så många andra gjorde. 

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har spelat fotboll sedan jag var liten.
Chelsea och Djurgården ligger mig varmt om hjärtat. 

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Mitt favoritslag är en vinnande backhandvolley!

Vad gillar du att göra på fritiden?
- På min fritid gillar jag att åka skidor. Hade gärna spenderat mer tid i backen. 

Övrig information:
Jacob kommer ni träffa i hallen när han håller i Prova på Padel eller hjälper anordnar någon av våra turneringar i hallen.

Contact Jacob

About Jim

Q&A

Vilken utbildning har du Jim?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Karriären började 2018 och jag utbildade mig ganska tätt inpå 2019 hos Padel United Flemingsberg. 

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- I ungdomsåren spelade jag basket hos SPIF, har annars spelat endel pingis, tennis, bowling och fotboll.

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- När den sitter, så älskar jag att slå bajadan från bakglas, annars overhead djupt i hörnen. 

Vad gillar du att göra på fritiden?
- På min fritid gillar jag att vara med familj och vänner. Älskar att resa och upptäcka nya platser i världen. 
Är annars en kryssningsnörd, så önskar ni tips på kryssningar, hör av er till mig.  

Övrig information:
Jim kommer ni träffa i hallen när han håller i vuxenträningar, Prova på Padel, eller anordnar turneringar i hallen. 

Contact Jim

About Lili

Q&A

Vilken utbildning har du Lili?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Började spela padel 2020 när jag sökte en ny racketsport efter att ha spelat tennis innan.

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har spelat tennis sedan jag var 6 år, så älskar att syssla med racketsport. 

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Kan inte riktigt bestämma mig så jag får säga två favoritslag som är bandejan och backhanden. 

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Min stora hobby är att resa ute i världen och upptäcka nya platser. 

Övrig information:
Lili kommer ni träffa i hallen när hon håller i barn, ungdoms och vuxenträningar under året samt sina Coach and Play.

Contact Lili

About Oskar

Q&A

Vilken utbildning har du Oskar?

- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Jag testade spela padel första gången 2019, trodde man fick slå direkt mot glas, att sporten likna squash i spelstil. 

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har testat i princip det mesta som går att prova, fotboll, pingis, innebandy, volleyboll, spikeball, gymnastik, parkour, tricking, kickboxning och OCR.

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Det bästa slaget är nog en drop precis över nät mot galler samt stoppbollar.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Min främsta hobby är faktiskt padel.
Annars gillar jag träning, trampolinpark, lite parkour, slänga upp filmklipp etc.

Övrig information:
Oskar kommer ni träffa i hallen när han håller i frukost/lunch aktiviteter, vuxenträningar samt cirkelpass under året.

Contact Oskar

About Ruben

Q&A

Vilken utbildning har du Ruben?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Började spela padel ca 2019 - 2020 som så många andra.

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har spelat fotboll hela mitt liv, 3 år innebandy samt spelat pingis under något år.

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Mitt favoritpadelslag måste nog vara rullo.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Min främsta hobby är självklart att spela padel men annars gillar jag att lira golf.

Övrig information:
Ruben kommer ni träffa i hallen när han håller i Prova på Padel eller hjälper anordnar någon av våra turneringar i hallen.

Contact Ruben

About Sofie

Q&A

Vilken utbildning har du Sofie?
- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Började spela padel 2019, blev tränare 2020 efter avslutad internutbildning. 

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har tränat alla sporter som existerar känns det som, men framförallt har jag tävlingssimmat och spelade basket i 12 år.
Avslutade simningen och basketen precis för att kunna satsa mer på jobb och träna mer padel!

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Älskar alla slag, lika mycket som att ta backhand efter glas till att lägga en vinnande volley.
Men om jag måste välja en favorit blir det bandejas som kan både vara offensivt som defensivt slag!

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Utöver padel är mina intressen Bajen matcher, är ett stort fan!
Ibland kan jag få feeling här och var och ta mig an något projekt som att måla, att vara kreativ är min grej!

Övrig information:
Sofie kommer ni träffa i hallen när hon håller i barn, ungdoms och vuxenträningar under året.

Contact Sofie

About Ville

Q&A

Vilken utbildning har du Ville?

- Jag har gått flera internutbildningar hos Padel Uniteds olika akademitränare.

När startade padelkarriären?
- Började spela padel ca 2019 - 2020 som så många andra.

Vilka tidigare sporter har du sysslat med?
- Jag har spelat mycket olika sporter tidigare som fotboll, pingis, hockey, innebandy.

Vilket är ditt favoritslag inom padeln?
- Mitt favoritslag är ”kick mot galler”. 

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Gillar att lira padel och basta. 

Övrig information:
Ville kommer ni träffa i hallen när han håller i Prova på Padel eller hjälper till med barn-, ungdoms- eller vuxenträningar.

Contact Ville

Activities

 • FAMILJE PADEL

  Familjepadel, ta med familjen och prova på padel!
  Ett utmärkt tillfälle för hela eller delar av familjen att testa på padel till rabatterat pris.
  En bokar och betalar aktiviteten. Hyrrack & bollar ingår!
  Varmt Välkomna!
  12:00 - 13:00
  04-13-2024
  0/1
  200 SEK
  Book
  13:00 - 14:00
  04-13-2024
  0/1
  200 SEK
  Book
  10:00 - 11:00
  04-14-2024
  1/1
  200 SEK
  Please log in to notify when spot is available
  11:00 - 12:00
  04-14-2024
  0/1
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 45)
 • Privatlektion med Lili

  Level: 1 - 6
  Vill du ha träning anpassad specifikt för dig eller vill du och några kompisar tillsammans utveckla er padel?

  Lili är 19 år och har spelat padel i 3 år, sedan 2020 och även spelat tennis från 6-årsålder.
  Lili kan ta emot alla typer av spelare, från nybörjare till medelnivå, och lovar en rolig och utvecklande tid på banan.

  Lili erbjuder privatträning efter dina önskemål oavsett tidigare erfarenhet.
  1-3 spelare per tillfälle (du bestämmer själv)
  14:30 - 15:30
  04-15-2024
  0/1
  495 SEK
  Book
  14:30 - 15:30
  04-22-2024
  0/1
  495 SEK
  Book
  14:30 - 15:30
  04-29-2024
  0/1
  495 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 3)
 • Lilis Coach and Play- Nybörjare+

  Level: 2 - 4
  Utveckla ditt padel spel tillsammans med oss på Coach and Play!
  Perfekt tillfälle för att träna både match och få tips av tränare. Här tränar vi både teknik och rörelse på banan, allt för att kunna spela bättre padel. Beroende på antalet anmälda delar vi in gruppen med 4 spelare på varje bana. På en av banorna är de full uppmärksamhet på att utveckla olika delar av spelet hos dig och din partner, både taktiska och tekniska delar. På resterande banor tränar ni på matchspel.

  Ses i hallen!
  16:30 - 17:30
  04-15-2024
  0/3
  200 SEK
  Book
  16:30 - 17:30
  04-22-2024
  0/3
  200 SEK
  Book
  16:30 - 17:30
  04-29-2024
  0/3
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 3)
 • Privatlektion med Bobo

  Välkommen till Privatlektion med Bobo!

  Ta chansen att utveckla din padel lite extra med en timmes privatträning där du får chansen att utforma träningen efter dina önskemål. Vår erfarna tränare Bobo har en bakgrund inom tennis och padel, samt tränarutbildning inom padel i flera steg. Han har erfarenhet som tränare för Ultimate Padel där han hållit lektioner för spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Lektionen gäller för 1-4 spelare. En spelare bokar för hela sällskapet. Kontakta spanga@padelunited.se vid frågor eller funderingar kring lektionen.
  13:30 - 14:30
  04-16-2024
  1/1
  695 SEK
  Please log in to notify when spot is available
  14:30 - 15:30
  04-16-2024
  0/1
  695 SEK
  Book
  14:30 - 15:30
  04-23-2024
  0/1
  695 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 3)
 • Seniorpadel Spånga

  Välkomna till Seniorpadel hos Spånga

  Vi erbjuder drop-in på onsdagar mellan klockan 10:00 - 12:00.
  Fritt spel för dig som är 55+ och vill komma igång med motionsträning.
  Önskar du att lära dig grunderna, finns tränare på plats för assistans.
  Kostnad är 80 kr för fritt spel eller 130 kr om du vill träna med tränare per tillfälle och deltagare.
  Efteråt erbjuds fika och kaffe till alla som har deltagit.

  Hyrrack, bollar och bana ingår i priset.

  Har du frågor så får du gärna mejla oss på spanga@padelunited.se eller ringa till 072 - 060 00 56.
  10:00 - 12:00
  04-17-2024
  0/12
  80 SEK
  Book
  10:00 - 12:00
  04-24-2024
  0/12
  80 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Oskars Coach and Play

  Level: 3 - 5
  Utveckla ditt padel spel tillsammans med oss på Coach and Play!
  Perfekt tillfälle för att träna både match och få tips av tränare. Här tränar vi både teknik och rörelse på banan, allt för att kunna spela bättre padel. Beroende på antalet anmälda delar vi in gruppen med 4 spelare på varje bana. På en av banorna är de full uppmärksamhet på att utveckla olika delar av spelet hos dig och din partner, både taktiska och tekniska delar. På resterande banor tränar ni på matchspel.

  Ses i hallen!
  12:00 - 13:00
  04-17-2024
  3/3
  200 SEK
  Please log in to notify when spot is available
  13:00 - 14:00
  04-17-2024
  0/3
  200 SEK
  Book
  10:30 - 11:30
  04-19-2024
  0/3
  200 SEK
  Book
  11:30 - 12:30
  04-19-2024
  1/3
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 11)
 • Privatlektion med Jim

  Level: 1 - 5
  Vill du ha träning anpassad specifikt för dig eller vill du och några kompisar tillsammans utveckla er padel?

  Jim erbjuder privatträning efter dina önskemål oavsett tidigare erfarenhet.
  1- 3 spelare per tillfälle (du bestämmer själv).
  Banhyra ingår i träningen.
  Pris: Endast 400 kr
  16:00 - 17:00
  04-18-2024
  0/1
  400 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Spånga ladies - NIVÅ 4-6

  Level: 4 - 6
  Spelformen är enkel! Vinnarbana om vi är 12 eller fler spelare, Americano om vi är 8 st.

  Kaffe finns!
  Bollar finns!
  Personal som hejar på plats finns!

  Under 120 minuters spel gäller det att ta sig fram till vinnarbanan och befästa sin position. Matcherna spelas om game och spelas mellan ca 10-12 minuter vadera. Vinner ni matchen, går ni upp en bana, förlorar ni går ni ner en bana. Partnerbyte sker efter varje match.

  Spelar vi Americano, så möts alla mot alla om totalt 32p per match i en rak serietabell. Den med flest poäng efter sju matcher koras till vinnare.

  Vilka står som segrare på vinnarbanan denna vecka? Varmt välkomna!
  18:00 - 19:30
  04-18-2024
  0/16
  150 SEK
  Book
  18:00 - 19:30
  04-25-2024
  0/16
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Fredags Frukost Padel med Oskar Nybörjare/Nybörjare+ kl.07-08.30

  Level: 2 - 4
  90 minuter padel med vår tränare Oskar som är med och ger lite tips på hur du kan förbättra dina slag och utveckla ditt padelspel.
  Frukostpåse med fralla, juice & frukt serveras i loungen efter padeln. Nybryggt kaffe ingår också såklart.
  Samling 06.45.
  07:00 - 08:30
  04-19-2024
  0/4
  200 SEK
  Book
  07:00 - 08:30
  04-26-2024
  0/4
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Privatlektion med Oskar

  Vill du ha träning anpassad specifikt för dig eller vill du och några kompisar tillsammans utveckla er padel? Oskar erbjuder privatträning efter dina önskemål oavsett tidigare erfarenhet. 1- 4 spelare per tillfälle (du bestämmer själv).
  Banhyra ingår i träningen. Pris: Endast 495 kr
  09:30 - 10:30
  04-19-2024
  0/1
  495 SEK
  Book
  09:30 - 10:30
  04-26-2024
  0/1
  495 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Jims Vinnarbana

  Level: 4 - 7
  Vi spelar en klassisk Vinnarbana, på 2-6 banor beroende på antalet anmälda spelare.
  Totalt blir det ca 120 minuter padel där varje match spelas i ca. 10 minuter.
  Startordningen lottas fram på plats i hallen. Nya bollar ingår i priset.

  Det vinnande paret får mindre priser efteråt.

  Efter varje match flyttar vinnarna av matchen upp närmare vinnarbanan och förlorarna flyttar ner, i samband med att man flyttar bana byter man också partner så att man alltid spelar med någon ny.
  Denna spelform skapar en unik möjlighet att träffa nya padelkompisar samt ökar chanserna att få till tuffa och roliga matcher.

  Eventet ligger uppe på Padelmates med, därav kan antalet anmälda avvika här på Matchi.

  Vi ses i hallen!
  09:30 - 11:30
  04-20-2024
  0/24
  200 SEK
  Book
  09:30 - 11:30
  04-27-2024
  0/24
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Prova på Padel steg 1- LÖRDAG kl.13.30-15.30

  Vill ni också testa Sveriges snabbast växande sport? Vi anordnar nu prova på-padel (steg 1) som är en 2 timmars introduktion där vi går igenom regler och spelets grunder. Detta är perfekt för dig som hört allt snack om padel men som aldrig testat själv.
  I kursen ingår det teorigenomgång, uppvärmning och padel träning. Givetvis tillhandahåller vi bollar och racket. Det enda du behöver ta med dig är idrottskläder och ett glatt humör 😊

  Pris: 149 kr per person
  13:30 - 15:30
  04-20-2024
  0/8
  149 SEK
  Book
  13:30 - 15:30
  04-27-2024
  0/8
  149 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)

About Padel United Spånga

Favorite

Välkommen till Padel United Spånga!
Hallen är belägen i Lunda företagsområde (f.d. Padelverket) och erbjuder totalt 12 st dubbelbanor med tillhörande reception och shop i kombination med ett modernt gym, lounge, omklädningsrum samt bastu. I vår shop erbjuder vi både dryck och snacks samt det mesta inom padel; racket, bollar, skor och kläder. Det går att hyra rack & bollar under våra ordinarie öppettider. Efter padeln kan du sitta ner i vår sköna lounge, njuta av padelspel och varva ner. Välkommen!

Bra att veta:
Vår anläggning är handikappanpassad, så det finns ramp upp till entrén samt till omklädningsrummen.
Bana 11 & 12 har flexibla ingångar som ger möjlighet att kunna ta sig in med t.e.x rullstol.

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (12 pcs)
Other INDOORS
Other (6 pcs)

Bookable times

Monday
06:00 - 23:30
Tuesday
06:00 - 23:30
Wednesday
06:00 - 23:30
Thursday
06:00 - 23:30
Friday
06:00 - 23:30
Saturday
06:00 - 23:30
Sunday
06:00 - 23:30

Contact information

https://padelunited.se
spanga@padelunited.se
072-060 00 56
Finspångsgatan 38
163 53, Stockholm