Available time slots

Saturday 09 December
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Värdekort alla tider-4360kr ( värde 4800 kr)

Köp 10 tider-betala för 9!. Gäller alla tider!

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
4,320 SEK
Värdekort 3600kr ( värde 4000 kr)-vardagar 06-17+21.30 och framåt

Köp 10 tider-betala för 9! Gäller vardagar kl. 06-17+21.30 och framåt

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
3,600 SEK
Värdekort PDL United 500

Värdekort på 500 krediter som motsvarar 500 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
500 SEK
Värdekort PDL United 1000

Värdekort på 1000 krediter som motsvarar 1000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
1,000 SEK
Värdekort PDL United 2000

Värdekort på 2000 krediter som motsvarar 2000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
2,000 SEK
Värdekort PDL United 4000

Värdekort på 4000 krediter som motsvarar 4000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until December 08 2024 incl.
Log in
4,000 SEK

Courses

 • Apply

  7-VECKORSKURS FÖR VUXNA VT24 (START VECKA 2)

  • Period: October 30 2023 - January 07 2024

  INTRESSEANMÄLAN TRÄNINGSKURSER VÅREN 2024

  Nu öppnar vi upp intresseanmälan för vårens träningskurser!
  Planeringen är i full gång och nu är det dags att anmäla intresse för dig som vill delta i gruppträning under våren 2024.
  Vår ambition under våren är att förutom morgon/dagtid även kunna erbjuda träningskurser på eftermiddagar och kvällar.
  Kurserna riktar sig till spelare på alla nivåer och vi gör alltid gruppindelning utifrån nivå och tidigare erfarenhet för alla ska få ut det mest av sin träning.

  Ni kan förvänta er sju roliga och utvecklande veckor där vi går igenom padelns olika moment och alltid anpassar träningsupplägget så att det passar gruppens nivå och tidigare erfarenhet av padel. Oavsett om du är helt ny inom padel eller har spelat i flera år så ger vi dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Fyll i din uppskattade nivå nedan för att vi ska kunna göra en så bra gruppindelning som möjligt. I formuläret kan du även önska de tider som du vet passar dig. Fyll i särskilda önskemål under "övrig information" nedan.

  Nedan hittar du all information om upplägg och pris för kursen. Notera att priserna skiljer sig något beroende på om det är morgon/dagtid eller eftermiddag/kväll. Kurserna har begränsat antal platser och det är alltid först till kvarn som gäller. Detta är en intresseanmälan och du förbinder dig inte att betala i och med denna anmälan. När du blivit erbjuden en plats är anmälan bindande om du inte inom 72h meddelar att du avstår din plats. Se villkoren för anmälan längst ned i formuläret.

  Ange din nivå enligt Matchi-skalan:

  1. Aldrig hållit ett racket.
  2. Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.
  3. Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.
  4. Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.
  5. Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva / släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.
  6. Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också mer konsekvent och mer kontroll.
  7. Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjat med specifika padelövningar.
  8. Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare.
  9. Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.
  10. Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre.
  • Pris morgon/dagtid: 1750kr
  • Pris eftermiddag/kväll (efter kl. 16.00): 2100kr
  • Kursstart vecka 2
  • Kurslängd v.2-v.8
  • Max 4 spelare / grupp
  • Träningslängd: 60 minuter

  Kursen omfattar 7 träningstillfällen under 7 veckor.
  Kursen betalas via faktura som skickas ut i samband med kursstart, 10 dagars betaltid.
  Meddela oss gärna på förhand om du vill betala din kurs med Friskvård.

  Application deadline: 01-07-2024
 • Apply

  TERMINSKURS FÖR BARN OCH UNGDOMAR (TRÄNING OCH UTVECKLINGSGRUPP)

  • Period: December 04 2023 - June 07 2024

  INTRESSEANMÄLAN TERMINSKURS VÅREN 2024

  Nu öppnar vi upp intresseanmälan för vårens träningskurser för juniorer! Planeringen är i full gång och nu är det dags att anmäla intresse för dig som vill delta i gruppträning under våren 2024. Kurserna kommer hållas på vardagar under eftermiddagarna och helger på för- och eftermiddagarna. Vår ambition är att tillgodose de önskemål som du anger nedan, men vi reserverar oss för att behöva göra justeringar för att få ihop ett effektivt träningsschema. Kurserna riktar sig till barn och ungdomar som antingen vill komma igång med padel eller som har ambition att börja satsa på padel. För alla juniorer som vill tävla, så hänvisar vi till vår närliggande hall Padel Royale som kommer erbjuda passande kurser för juniorer.

  Barn och ungdomsträningarna hos oss riktar sig till de som vill komma igång med padel och för dem som vill utveckla sin padel till nästa nivå för att eventuellt börja tävla. Anmälan sker till terminskursen och vi gör gruppindelning i nybörjare och medelgrupper (de som är mer vana att spela padel), alltid med barnen och ungdomarnas bästa i åtanke. Vi favoriserar eller exkluderar aldrig spelare utan skapar alltid grupper efter bästa förmåga med spelarnas tidigare erfarenhet och erfarenhet i åtanke. Vårt mål är alltid att kunna skapa en positiv och utvecklande miljö där alla ungdomar får möjlighet att ha riktigt roligt med sin idrott och får möjlighet att utvecklas som spelare.

  Vårens barn och ungdomsträningar erbjuds som terminskurs med start vecka 2 och avslut vecka 23, med uppehåll under sportlov och påsklov. Det betyder 20 veckors träning hos oss under våren. Fyll i formuläret nedan så noggrant som möjligt för att underlätta vårt arbete med vårens planering och schemaläggning. Fyll i vilka dagar och tider som fungerar för er samt hur många tillfällen ni önskar träning varje vecka. Vi kan inte garantera att vi kan tillgodose alla önskemål eller att alla ska få träna så många tillfällen / vecka som de önskar.  

  • Pris 1 träning / vecka: 2975kr (17 tillfällen)
  • Pris 2 träningar / vecka: 5950kr (34 tillfällen)
  • Kursstart vecka 2
  • Kurslängd v.2-23 (20 träningstillfällen)
  • Uppehåll under sport - och påsklov
  • Träningslängd: 60 minuter

  Kursen betalas via faktura som skickas ut under terminens första vecka med 10 dagars betaltid.
  Vi ber er läsa igenom villkoren för anmälan till terminskurs hos Padel United Spånga längst ned i formuläret.

  Application deadline: 03-31-2024

Applications

 • Apply

  Gratis jullovsläger för barn och ungdomar ihop med Svenska padelförbundet och Cupra Sverige

  • Period: December 08 2023 - December 26 2023

  Padel United Club Sthlm West bjuder in till gratis jullovspadel

  Vi i föreningen (Padel United Club Sthlm West) bjuder tillsammans med Svenska Padelförbundet och Cupra Sverige in till gratis provspel av padel under jullovet.
  Alla barn födda mellan 2009 - 2017 är välkomna att delta kostnadsfritt. Jullovspadel äger rum onsdagen den 27/12 och fredagen den 5/1.
  Båda tillfällena är två timmar, antingen mellan kl. 9-11 eller kl. 12-14. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller, sista anmälningsdag är 23/12.

  Ungefärligt schema: 
  08:45 / 11:45: Vi hälsar alla barn och ungdomar välkomna
  09:00 / 12:00: Uppvärmning och lek
  09:15 / 12:15: Övningar och träning
  10:30 / 13:30: Match för dem som vill, annars lek
  11:00 / 14:00 Tack för idag

  Personal kommer att finnas på plats redan vid 08:15 varje dag och stannar kvar till 15:00.

  Viktigt att tänka på:
  Ta med oömma kläder avsedda för idrottsaktivitet, gympaskor samt en vattenflaska.
  Det duger bra att ta med kläder för inomhusaktivitet. Padelrack finns att låna för den som behöver.

  Vid frågor kontakta oss via mail på spanga@padelunited.se

  Application deadline: 12-23-2023
 • Apply

  SERIESPEL DAMER VARDAGKVÄLLAR PADEL UNITED SPÅNGA

  • Period: November 06 2022 - December 31 2023

  Var med i vårt roliga seriespel!

  Matcher varje vecka!

  Här ställer du dig på kö till vårt populära seriespel för damer på vardagkvällar!

  Har du frågor kring seriespel eller nivåer?

  Maila: bjorn@stolt.se


  Application deadline: 12-31-2023
 • Apply

  SERIESPEL MIXED VARDAGKVÄLL PADEL UNITED SPÅNGA

  • Period: November 06 2022 - December 31 2023

  Var med i vårt roliga seriespel!

  Matcher varje vecka!

  Här ställer du dig på kö till vårt populära seriespel MIXED ( dam&herr) på vardagkvällar!

  Har du frågor kring seriespel eller nivåer?

  Maila: bjorn@stolt.se


  Application deadline: 12-31-2023
 • Apply

  SERIESPEL SÖNDAGAR PADEL UNITED SPÅNGA

  • Period: November 06 2022 - December 31 2023

  Var med i vårt roliga seriespel!

  Matcher varje vecka!

  Här ställer du dig på kö till vårt populära seriespel på söndagar!

  Har du frågor kring seriespel eller nivåer?

  Maila: bjorn@stolt.se


  Application deadline: 12-31-2023
 • Apply

  SERIESPEL VARDAGKVÄLLAR PADEL UNITED SPÅNGA

  • Period: November 06 2022 - December 31 2023

  Var med i vårt roliga seriespel! 

  Matcher varje vecka!

  Här ställer du dig på kö till vårt populära seriespel på vardagkvällar! 

  Har du frågor kring seriespel eller nivåer? 

  Maila: bjorn@stolt.se

  Application deadline: 12-31-2023

Coaches

About Casper

Casper är en utav våra duktiga yngre tränare som tar hand om barn-, ungdomar- och vuxenträningar.

Contact Casper

About Jim

Jim började spela padel 2018 och utbildade sig som tränare 2019 hos Padel United Flemingsberg. 
Sedan dess har han stått som tränare ca 500 timmar på padelbanan för deltagare mellan 5 - 75 år.

Idag håller han populära "Prova på Padel" undervisningar samt nybörjar- till medelkurser. 
Tillsammans med Jim får ni ett bra tillfälle att lära er grunderna samt skapa förståelse för spelets olika element. 

Contact Jim

About Lidija

Lidija är en utav våra duktiga tränare som tar hand om barn-, ungdomar- och vuxenträningar.

Contact Lidija

About Oskar

Oskar har spelat padel i 4 år och jobbar nu som tränare i padel. Han är  en riktig mångsysslare och har en bakgrund från bordtennis, gymnastik & parkour där  han jobbat som tränare och ledare i sammanlagt 16 år. 

Oavsett din padelnivå kan han hjälpa dig att utveckla ditt spel.


 Contact Oskar

About Ruben

Ruben är en utav våra duktiga tränare som tar hand om barn-, ungdomar- och vuxenträningar.

Contact Ruben

About Sofie

Sofie är en utav våra duktiga yngre tränare som tar hand om barn-, ungdomar- och vuxenträningar.

Contact Sofie

About Ville

Ville är en utav våra duktiga tränare som tar hand om barn-, ungdomar- och vuxenträningar.

Contact Ville

Activities

 • FAMILJE PADEL

  Familjepadel, ta med familjen och prova på padel!
  Ett utmärkt tillfälle för hela eller delar av familjen att testa på padel till rabatterat pris.
  En bokar och betalar aktiviteten. Hyrrack & bollar ingår!
  Varmt Välkomna!
  13:00 - 14:00
  12-09-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  14:00 - 15:00
  12-09-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  15:00 - 16:00
  12-09-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  10:00 - 11:00
  12-10-2023
  1/1
  200 SEK
  Please log in to notify when spot is available
  Show more occasions (totally 9)
 • Måndags Frukost Padel med Jim Medel-/Medel kl.07-08.30

  Level: 4 - 6
  90 minuter padel med vår tränare Jim som är med och ger lite tips på hur du kan förbättra dina slag och utveckla ditt padelspel.
  Frukostpåse med fralla, juice & frukt serveras i loungen efter padeln. Nybryggt kaffe ingår också såklart.
  Samling 06.45.
  07:00 - 08:30
  12-11-2023
  0/8
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • King of the Court Herrar Medel kl.07-08.30 inkl. frukost

  Level: 5 - 7
  Vi spelar "King of the Court".
  90 minuter padel där varje match spelas i 10 minuter. Man spelar inte i fasta lag utan byter bana och partner efter varje match där vinnarna flyttar upp & delar på sig och förlorarna flyttar ner & delar på sig. Denna spelform skapar en unik möjlighet att träffa nya padelkompisar samt ökar chanserna att få till tuffa och roliga matcher
  Frukostpåse med fralla, juice & frukt serveras i loungen efter padeln. Nybryggt kaffe ingår också såklart.
  Samling 06.45.
  07:00 - 08:30
  12-12-2023
  0/12
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Lilis Coach and Play- Nybörjare+

  Level: 2 - 4
  Ta ett skönt break från jobbet och spela padel under lunch!
  Perfekt tillfälle för att träna både match och få tips av tränare. Här tränar vi både teknik och rörelse på banan, allt för att kunna spela bättre padel. Beroende på antalet anmälda delar vi in gruppen med 4 spelare på varje bana. På en av banorna är de full uppmärksamhet på att utveckla olika delar av spelet hos dig och din partner, både taktiska och tekniska delar. På resterande banor tränar ni på matchspel.

  Kom över vid lunch, vi bjuder på wrap och dricka!

  Ses i hallen!
  11:30 - 12:30
  12-12-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  12:30 - 13:30
  12-12-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  11:30 - 12:30
  12-19-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  12:30 - 13:30
  12-19-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 4)
 • Privatlektion med Oskar

  Vill du ha träning anpassad specifikt för dig eller vill du och några kompisar tillsammans utveckla er padel? Oskar erbjuder privatträning efter dina önskemål oavsett tidigare erfarenhet. 1- 4 spelare per tillfälle (du bestämmer själv).
  Banhyra ingår i träningen. Pris: Endast 595 kr
  09:00 - 10:00
  12-13-2023
  0/1
  595 SEK
  Book
  12:00 - 13:00
  12-13-2023
  1/1
  595 SEK
  Please log in to notify when spot is available
  09:30 - 10:30
  12-15-2023
  0/1
  595 SEK
  Book
  09:00 - 10:00
  12-20-2023
  0/1
  595 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 6)
 • Seniorpadel Spånga

  Välkomna till Seniorpadel hos Spånga

  Vi erbjuder drop-in på onsdagar mellan klockan 10:00 - 12:00.
  Fritt spel för dig som är 55+ och vill komma igång med motionsträning.
  Önskar du att lära dig grunderna, finns tränare på plats för assistans.
  Kostnad är 80 kr för fritt spel eller 130 kr om du vill träna med tränare per tillfälle och deltagare.
  Efteråt erbjuds fika och kaffe till alla som har deltagit.

  Hyrrack, bollar och bana ingår i priset.

  Har du frågor så får du gärna mejla oss på spanga@padelunited.se eller ringa till 072 - 060 00 56.
  10:00 - 12:00
  12-13-2023
  0/12
  80 SEK
  Book
  10:00 - 12:00
  12-20-2023
  0/12
  80 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Queen of the Court Damer Medel kl.07-08.30 inkl. frukost

  Level: 4 - 7
  Vi spelar "Queen of the Court".
  90 minuter padel där varje match spelas i 10 minuter. Man spelar inte i fasta lag utan byter bana och partner efter varje match där vinnarna flyttar upp & delar på sig och förlorarna flyttar ner & delar på sig. Denna spelform skapar en unik möjlighet att träffa nya padelkompisar samt ökar chanserna att få till tuffa och roliga matcher
  Frukostpåse med fralla, juice & frukt serveras i loungen efter padeln. Nybryggt kaffe ingår också såklart.
  Samling 06.45.
  07:00 - 08:30
  12-14-2023
  0/12
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Lilis Coach and Play- Medel

  Level: 4 - 6
  Ta ett skönt break från jobbet och spela padel under lunch!
  Perfekt tillfälle för att träna både match och få tips av tränare. Här tränar vi både teknik och rörelse på banan, allt för att kunna spela bättre padel. Beroende på antalet anmälda delar vi in gruppen med 4 spelare på varje bana. På en av banorna är de full uppmärksamhet på att utveckla olika delar av spelet hos dig och din partner, både taktiska och tekniska delar. På resterande banor tränar ni på matchspel.

  Kom över vid lunch, vi bjuder på wrap och dricka!

  Ses i hallen!
  11:30 - 12:30
  12-14-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  12:30 - 13:30
  12-14-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  11:30 - 12:30
  12-21-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  12:30 - 13:30
  12-21-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 4)
 • Fredags Frukost Padel med Oskar Nybörjare/Nybörjare+ kl.07-08.30

  Level: 3 - 4
  90 minuter padel med vår tränare Oskar som är med och ger lite tips på hur du kan förbättra dina slag och utveckla ditt padelspel.
  Frukostpåse med fralla, juice & frukt serveras i loungen efter padeln. Nybryggt kaffe ingår också såklart.
  Samling 06.45.
  07:00 - 08:30
  12-15-2023
  1/4
  200 SEK
  Book
  07:00 - 08:30
  12-22-2023
  0/4
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Fredag Wrap-it-up Lunch med Oskar, Damer Nybörjare/Nybörjare+ kl.11.30-12.30

  Level: 3 - 4
  Ta ett skönt break från jobbet! Kom och spela padel 1h med spelare på din nivå. Vår tränare Oskar är med och ger tips på hur du kan förbättra dina slag och utveckla ditt padelspel.
  Lunchwrap,dricka & kaffe ingår! Vamos!
  11:30 - 12:30
  12-15-2023
  2/4
  200 SEK
  Book
  11:30 - 12:30
  12-22-2023
  2/4
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Lilis vinnarbana - damer

  Level: 4 - 6
  Välkomna att spela en klassisk Vinnarbana hos oss i Spånga med mig, Lili.
  Totalt blir det ca 120 minuter spel på banan, där varje match spelas i ca. 10 minuter.

  Målet är att klättra så högt upp på vinnarbanan som möjligt! Efter varje match flyttar vinnarna av matchen upp närmare vinnarbanan och förlorarna flyttar ner, i samband med att man flyttar bana byter man även partner så att man alltid spelar med någon ny.
  Denna spelform skapar en unik möjlighet att träffa nya padelkompisar samt ökar chanserna att få till tuffa och roliga matcher!

  Nya bollar ingår, samt ett mindre pris till det vinnande paret.

  Eventet ligger uppe på Padelmates, därav kan antalet anmälda avvika här på Matchi.

  Vi ses i hallen!
  18:00 - 19:30
  12-15-2023
  0/16
  150 SEK
  Book
  16:30 - 18:00
  12-22-2023
  0/16
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Musikhjälpen med Padel United Spånga

  Under hela dagen den 16 december kommer vår CenterCourt vara en marathonbana då vi kör MUSIKHJÄLPEN-tema på den från 06-23.30! Var med, spela padel och bidra samtidigt till något gott.

  Du bokar banan vilken tid du önskar, och sedan swishar du valfritt belopp till vår Musikhjälpen-Bössa när ni är på plats i hallen. Banan ska bli spelad på varje timme hela dagen så ragga tag i 3 kompisar, boka er bana och kom hit och spela padel hos oss!
  06:00 - 07:30
  12-16-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  07:30 - 09:00
  12-16-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  09:00 - 10:30
  12-16-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  10:30 - 12:00
  12-16-2023
  0/1
  200 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 12)
 • Prova på Padel steg 1- LÖRDAG kl.13.30-15.30

  Vill ni också testa Sveriges snabbast växande sport? Vi anordnar nu prova på-padel (steg 1) som är en 2 timmars introduktion där vi går igenom regler och spelets grunder. Detta är perfekt för dig som hört allt snack om padel men som aldrig testat själv.
  I kursen ingår det teorigenomgång, uppvärmning och padel träning. Givetvis tillhandahåller vi bollar och racket. Det enda du behöver ta med dig är idrottskläder och ett glatt humör 😊

  Pris: 149 kr per person
  13:30 - 15:30
  12-16-2023
  5/8
  149 SEK
  Book
  13:30 - 15:30
  12-30-2023
  0/8
  149 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • Prova på Padel steg 2- LÖRDAG kl. 13.30-15.30

  Gick ni prova på-kurs steg 1 och tyckte det var det roligaste ni gjort? Perfekt, här kommer prova på padel-kurs steg 2. Kursen passar även er som har varit i kontakt med padel vid något tidigare tillfälle och vill lära er mer.
  I kursen ingår teorigenomgång, uppvärmning och padel träning. Givetvis tillhandahåller vi bollar och racket. Det enda du behöver ta med dig är idrottskläder och ett glatt humör 😊

  Pris: 149 kr per person.
  13:30 - 15:30
  12-23-2023
  0/8
  149 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About Padel United Spånga

Favorite

Välkommen till Padel United Spånga i Lunda Företagsområde (f.d. Padelverket). Vi har 12 banor och 14 meters takhöjd, omklädningsrum, duschar och bastu. I vår shop kan du köpa det mesta inom padel; racket, bollar, skor och kläder. Det går alltid att hyra rack & bollar-även när vi har obemannat! Vi säljer även sportdrycker, bars m.m. Efter padeln kan du sitta ner i vår sköna lounge, njuta av padelspel och varva ner. Välkommen!

Bra att veta:
Vår anläggning är handikappanpassad, så det finns ramp upp till entrén samt till omklädningsrummen.
Bana 11 & 12 har flexibla ingångar som ger möjlighet att kunna ta sig in med t.e.x rullstol.

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (12 pcs)
Other INDOORS
Other (6 pcs)

Bookable times

Monday
06:00 - 24:00
Tuesday
06:00 - 24:00
Wednesday
06:00 - 24:00
Thursday
06:00 - 24:00
Friday
06:00 - 24:00
Saturday
06:00 - 24:00
Sunday
06:00 - 24:00

Contact information

https://padelunited.se
spanga@padelunited.se
0720-600056
Finspångsgatan 38
163 53, Stockholm