Idögatan 32 Padel Club

Linköping

Available time slots

Monday 24 June
Loading available time slots

Coaches

About Mattias

Med Mattias har du möjlighet att utveckla ditt Padelspel utifrån ett spelbaserat lärande. Vässa din spelförmåga genom både spelförståelse, taktik och teknik. 

Mattias är certifierad Coach av Europeiska Padelförbundet, Portugisiska Padelförbundet och Spanska Padelförbundet samt genomgår de nya utbildningsprogrammen framtagna av Svenska Padelförbundet. Han är även utbildad via Padeltrainer Academy, en internationell padeltränarakademi baserad i Spanien.

Mattias brinner för sporten Padel och har under kort tid blivit en populär tränare som både erbjuder PT-pass, kurser och aktiviteter. Fokus är att kunna dela med sig av sporten till både ung som gammal, nybörjare eller erfaren genom en trygg och skadeförebyggande metodik, med fokus på individen.

Vill du starta din padelresa? Kontakta Mattias redan idag.


Contact Mattias

About Idögatan 32 Padel Club

Favorite

Välkommen till Linköpings moderna och kanske mysigaste padelanläggning där vi skapar minnesvärda äventyr för våra besökare. Hos oss kan ni njuta av trevliga besöksytor, en ordentligt tilltagen centercourt med 12 meter i takhöjd och stans mest generösa utspringsmöjlighet. Samtidigt som ni spelar kan era vänner och kollegor umgås på vårt trevliga publiketage samtidigt som de spelar pingis, biljard, dart eller njuter av padelmatcherna som pågår på våra banor. Ni parkerar självklart bilen gratis utanför och har tillgång till både omklädningsrum, obemannad shop och kaffe. Kom och upplev äventyret på idag!

Passar lika bra till företagsmötet som kompisgänget. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (2 pcs)
Other OUTDOORS
Clay (1pcs)
Other (1pcs)

Hours of operation

Monday
5:00 AM - 11:30 PM
Tuesday
5:00 AM - 11:30 PM
Wednesday
5:00 AM - 11:30 PM
Thursday
5:00 AM - 11:30 PM
Friday
5:00 AM - 11:30 PM
Saturday
5:00 AM - 11:30 PM
Sunday
5:00 AM - 11:30 PM

Contact information

https://www.idg32.se
smash@idg32.se
Idögatan 32
582 78, Linköping