Available time slots

Wednesday 06 March
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Ladda spelkontot 5 500

Ladda ditt spelkonto här på Matchi med 5 500 kr och spela när du vill. Pris: 5 000 kr.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
5,000 SEK
Ladda spelkontot 11 500

Ladda ditt spelkonto här på Matchi med 11 500 kr och spela när du vill. Pris: 10 000 kr

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
10,000 SEK
Ladda spelkontot 1500

Ladda ditt spelkonto här på Matchi med 1 500 kr och spela när du vill. Pris: 1 500 kr.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
1,500 SEK
Ladda spelkontot 3000

Ladda ditt spelkonto här på Matchi med 3 000 kr och spela när du vill. Pris: 3 000 kr.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
3,000 SEK
Värdekort PDL United 500

Värdekort på 500 krediter som motsvarar 500 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
500 SEK
Värdekort PDL United 1000

Värdekort på 1000 krediter som motsvarar 1000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
1,000 SEK
Värdekort PDL United 2000

Värdekort på 2000 krediter som motsvarar 2000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
2,000 SEK
Värdekort PDL United 4000

Värdekort på 4000 krediter som motsvarar 4000 kr och gäller på samtliga PDL United-anläggningar. Fungerar utmärkt att använda för friskvård, som presentkort eller spelpott. Gäller för bokning av strötider och aktiviteter. Värdekortet är inte limiterat till dagar eller tider utan kan användas flexibelt. Gäller ej på fysiska produkter, seriespelsavgift, kurser eller abonnemang.

Valid until April 12 2025 incl.
Log in
4,000 SEK

Applications

 • Apply

  Intresseanmälan kurser

  • Period: January 11 2024 - April 10 2024

  Hej!

  Är du sugen på att gå en padelkurs? Skriv in dina uppgifter i detta formuläret så kontaktar vi dig när anmälan för nästa omgång av kurser startar :) 

  Frågor? 

  Kontakta oskar.persson@pdlcenter.se

  Application deadline: 12-31-2024
 • Apply

  PDL Mixed League - Intresseanmälan Mixed Seriespel

  • Period: January 01 2024 - April 10 2024

  Är ni ett mixed-lag som är sugna på lite seriespel? Här kan du och din partner (herr+dam) göra en intresseanmälan till att vara med i vår Mixed-liga som vi startar löpande. Skriv in era uppgifter så mailar vi ut info och inbjudan när vi fått ihop tillräckligt många lag! 

  Frågor eller funderingar mailas till oskar.persson@pdlcenter.se

  Application deadline: 12-31-2024
 • Apply

  PDL PADEL LEAGUE VT24 SISTA OMGÅNGEN

  • Period: May 14 2024 - June 17 2024

  Anmälan till vårens avslutande seriespelsomgång på Sannarp:

  Vårens sista och avslutande omgång för seriespelet kör igång den 14:e maj och avslutas den 17:e juni. Precis lagom till sillen och semestern!

  Detta innebär att vi kommer att testa på 6-lags divisioner med tanke på det komprimerade schemat samt för att få till så heta och jämna matcher som möjligt nu innan sommaruppehållet som står för dörren. 

  Hur fungerar detta med tanke på att vi har använt oss av 8-lags divisioner förut?

  Genom att varje lag har en "intern" ranking genom hela systemet kommer alla lag att hamna där deras interna ranking placerar dem. På så sätt kommer upp- och nedflyttningar från föregående omgång ske automatiskt och lag bibehåller sin plats i systemet. Exempelvis: Om ett lag vinner t.ex. division 5, kan de nu hamna i division 5 igen. Men eftersom divisionerna nu är komprimerade är "nya" division 5 föregående division 4, o.s.v. 

  Upp- & nedflyttning mellan divisionerna sker automatiskt för alla befintliga lag. Lag som har varit med förut behåller sin plats i systemet och upp- samt nedflyttning sker med utgång från förra omgången.

  Spelplatsen är på Sannarp och dagarna som kommer att gälla denna vår är söndag em/kväll, måndag kväll eller tisdag kväll, med samma utgångspunkt som förra säsongen med reservation för någon ändrad speldag för separata divisioner.

  OBS! Befintliga lag anmäler sig med sitt nuvarande lagnamn för att undvika missförstånd. Eventuellt namnbyte och spelarbyten sker efter anmälan, då genom mail till oskar.persson@pdlcenter.se.

  Sista dagen för återanmälan är tisdagen den 7:e maj. Därefter har befintliga lag inte kvar sin garanterade plats och/eller någon plats i stegen till vårens omgångar då vi släpper platserna till nytillkomna lag.

  Anmälan är bindande och betalning sker på plats INNAN första matchen. I och med detta komprimerade upplägg kostar omgången enbart 1300kr per lag.

  Hela vägen våren ut!

  Har du några frågor/funderingar är det bara att hojta till oss i receptionen eller maila till oskar.persson@pdlcenter.se.


  Application deadline: 05-07-2024
 • Apply

  PDL Padel League, Ladies League - Intresseanmälan nya lag

  • Period: January 16 2024 - April 10 2024

  Här ställer du dig på kö till våra populära seriespel!

  Vi kontaktar dig så snart det öppnar sig plats för ditt lag.

  Har du frågor kring seriespelet eller nivåer?
   Maila: oskar.persson@pdlcenter.se

  Application deadline: 12-31-2024
 • Apply

  SOLOSTEGEN DAM

  • Period: April 13 2024 - May 27 2024

  Det har nu blivit dags ett helt nytt spelupplägg på Sannarp! Ett individuellt seriespel med ett unikt spelupplägg som kombinerar element från seriespel med en individuell anmälan och deltagande.

  SOLOSTEGEN grupperar spelare i grupper om 8 personer (vid behov kan en grupp även inkludera 12, 16 eller 20 spelare). Spelarna i varje grupp har liknande spelarnivå och strävar efter att vara så jämnstarka som möjligt. Målet med gruppindelningarna är att arrangera de mest givande och underhållande matcherna för alla deltagare - helt enkelt för att få till bra spel och jämna härliga matcher. kan man någon gång ej spela så funkar det att ta in en fullgod reserv som håller så jämbördig nivå som en själv om möjligt. Godkännande av denna ersättare görs utav personalen.

  Varje deltagare byter med och motståndare inför varje ny match, precis som i en klassisk "Americano". Varje omgång av SOLOSTEGEN sträcker sig över sju veckor och innebär en match per vecka, på en bestämd matchdag och tid. Ny medspelare och nya motståndare varje vecka! Bollar ingår till varje match,

  Speldag: Söndagsförmiddag alternativt måndagskväll utefter preferens


  • Om ni tidigare deltagit i seriespel, vänligen ange i vilken division ni spelade i senast.
  • Om ni spelar med någon som ni vet är med och spelar Beat The Box eller om ni bedömer er vara i ungefär samma nivå så får ni gärna använda det som en referens.
  • Om ni inte deltagit i seriespel tidigare, vänligen ange vilken nivå ni bedömer er vara i enligt nedan;

  Application deadline: 04-13-2024
 • Apply

  SOLOSTEGEN HERR

  • Period: April 13 2024 - June 08 2024

  Det har nu blivit dags att presentera ett helt nytt spelupplägg på Sannarp! Ett individuellt seriespel med ett unikt spelupplägg som kombinerar elementen från seriespel med en individuell anmälan och deltagande.

  SOLOSERIEN placerar spelare i grupper om 8 personer (vid behov kan en grupp inkludera antingen 12, 16 eller 20 spelare). Spelarna som placeras i samma grupp har liknande spelarnivå och vi strävar efter att få så jämna grupper som möjligt. Målet med gruppindelningarna är att arrangera de mest givande och underhållande matcherna för alla deltagare, på sin egen nivå - helt enkelt att få till bra spel och jämna härliga matcher. OM man någon gång ej kan spela så finns möjlighet att ta in en fullgod reserv som håller så jämn nivå som en själv. Godkännande av denna ersättare görs utav personalen.

  Varje deltagare byter med och motståndare inför varje match, precis som i en klassisk "Americano". Varje omgång av SOLOSERIEN sträcker sig över sju veckor och innebär en match per vecka, på en bestämd matchdag och tid. Alla i divisionen får därmed spela med alla och mot alla, samtidigt som de samlar individuella poäng. Bollar ingår till varje match.

  Speldag: Lördag förmidag/Lunch


  • Om ni tidigare deltagit i seriespel, vänligen ange i vilken division ni spelade i senast.
  • Om ni spelar med någon som ni vet är med och spelar Beat The Box eller om ni bedömer er vara i ungefär samma nivå så får ni gärna använda det som en referens.
  • Om ni inte deltagit i seriespel tidigare, vänligen ange vilken nivå ni bedömer er att vara.


  Application deadline: 04-20-2024

Activities

 • LunchVinnarbana

  Level: 3 - 8
  Vi kommer att köra en vinnarbana med splitt vilket innebär att man spelar på fler banor där en av banorna är vinnarbanan. Vi spelar korta matcher och de som leder när spelet stoppas kommer att avancera upp till nästa bana och då splittras även paren så man spelar med olika varje match. De som ligger under när spelet bryts går istället ner en bana. På så sätt spelar vi med och mot olika personer varje match!
 • BEAT THE BOX

  Level: 3 - 9
  BEAT THE BOX
  Denna nya aktivitet har tagit landet med storm!

  Man delas in i så jämna grupper om 4 som möjligt med hjälp av appen Padelboard. Alla startar på samma poäng och utifrån dina resultat får du en högre eller lägre poäng.

  På banan spelar alla med alla, du har med andra ord tre st matcher som ska spelas. Efter varje match rapporterar man in vinst/förlust och får poäng utifrån resultat.

  Din totala poäng sparas till nästa aktivitet - på så sätt har du alltid så jämna matcher som möjligt att se fram emot vid varje Beat The Box-tillfälle!

  Samling 10 minuter innan aktiviteten för att gå igenom hur det funkar.
  13:00 - 14:30
  04-14-2024
  0/20
  150 SEK
  Book
  20:30 - 22:00
  04-18-2024
  0/20
  150 SEK
  Book
  11:30 - 13:00
  04-21-2024
  0/20
  150 SEK
  Book
  20:30 - 22:00
  04-25-2024
  0/20
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 4)
 • Efter LunchVinnarbana

  Level: 3 - 7
  Välkomna till en lite senare lunchpadel! Perfekt för dig som har halvdag eller bara vill fira in ledigheten med lite padel såhär precis efter lunchtid. Upplägget är väldigt lättsamt med vinnarbana-splitt.

  Anmälan är individuell och efteråt bjuds det givetvis på kaffe & kaka.
  13:00 - 14:30
  04-15-2024
  0/12
  100 SEK
  Book
  13:00 - 14:30
  04-18-2024
  0/12
  100 SEK
  Book
  14:30 - 16:00
  04-19-2024
  0/16
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 3)
 • Tjejkväll

  Level: 2 - 6
  Välkomna till bästa TJEJKVÄLLEN! Detta är en lättsam aktivitet som innebär mingel & gott häng både på och utanför banan tillsammans med andra glada tjejer! Du anmäler dig individuellt och vi styr ihop spel, med och mot olika personer. Spelnivå 2-6 är välkomna!
  19:00 - 20:30
  04-17-2024
  13/24
  150 SEK
  Book
  17:30 - 19:00
  04-24-2024
  12/28
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 2)
 • SPEEDTRÄNING med Ogge och Walter

  Level: 4 - 7
  Vad är bättre än en träning? Två givetvis! På denna aktivitet som liknar en dubbel (!) Coach on Court kommer vi sätta igång spel och/eller övningar på totalt tre banor där vi lägger fokus på ett särskilt område. Ogge & Walter håller till på varsin bana där de håller i genomgångar samt ger ut tips & tricks till spelarna. På den tredje banan kommer det hållas igång spel där man får spela, utvecklas och använda sig av det som lärs ut!

  Välkomna!
  17:30 - 19:00
  04-18-2024
  3/12
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Frukostklubben

  Välkommen att anmäla dig till vår allra mysigaste aktivitet - Frukostklubben. Detta passar alla oss morgonpigga som vill börja dagen på bästa vis med en kombination av padel, frukost och häng med andra padeltokiga på morgonkvisten.
  Vi inleder med Vinnarbana-Splitt där man tävlar individuellt. Indelningen på banorna sker genom lottning och sen spelar vi kortmatcher där vinnande par går upp en bana för att sedan splitta på sig och spela mot varandra med ny partner. Samma gäller för förlorande par som kliver ner en bana, splittar på sig och möter varandra med ny partner.
  Det par som tar hem sista matchen på vinnarbanan står som segrare av aktiviteten.
  Avslutningsvis samlas vi i loungen och avnjuter en kopp kaffe/juice och en smarrig fralla.
  Bästa starten på dagen helt enkelt!
  07:00 - 08:30
  04-19-2024
  1/12
  120 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • VinnarBana Splitt, nybörjare-medel

  Vinnarbana med splitt! Det innebär att alla spelar på alla banor där en av banorna är vinnarbanan. Vi spelar korta matcher och de som leder när spelet stoppas kommer att avancera upp till nästa bana och då splittras även paren så man spelar med olika varje match. De som ligger under när spelet bryts går istället ner en bana. På så sätt spelar vi med och mot olika personer varje match och får till ett konstant spel. Mycket spel för pengarna helt enkelt!
  11:30 - 13:00
  04-20-2024
  2/16
  150 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Coach on Court

  Coach on Court - en spelande PT-lektion där tränaren är med på banan för att öka spelförståelsen där det händer. Du kommer få tips och trix angående position, taktik och tempo.

  Upplägget innebär spelövningar och kontrollövningar där tränaren håller igång två banor samtidigt vid fulltaligt antal deltagare. Minsta antal deltagare är 3.
  19:00 - 20:30
  04-25-2024
  0/7
  175 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Sannarps MixDubbel

  Level: 4 - 8
  Äntligen är det dags för att styra upp en efterlängtad mixturnering på förmiddagen för alla damer & herrar som vill mäta sig med andra mix-par i en lättsam men seriös turnering. Upplägget kommer vara, beroende på hur många som deltar, gruppspel + a- och b-slutspel. Alla lag är garanterade lika många matcher och givetvis fina priser till vinnarna & lite annat smått och gott under dagen!

  Anmälan sker individuellt men i par, varje deltagare ska alltså anmäla sig själv och skriva vem man tänkt spela med, som också anmäler sig själv! Har ni några frågor, funderingar eller tankar så är det bara att höra av er!

  Välkomna damer & herrar!
  10:00 - 13:00
  04-27-2024
  0/24
  300 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About PDL Center Sannarp

Favorite

Varmt välkommen till PDL Center Sannarp! (Tidigare Halmstad Padelcenter)
Här bokar du tid på 7 banor av högsta kvalitet! På anläggningen hittar du omklädningsrum, dusch samt en shop med alla tillbehör du behöver. Vi ser fram emot att välkomna dig till anläggningen!

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (7 pcs)

Hours of operation

Monday
06:00 - 23:00
Tuesday
06:00 - 23:00
Wednesday
06:00 - 23:00
Thursday
06:00 - 23:00
Friday
06:00 - 23:00
Saturday
06:00 - 23:00
Sunday
06:00 - 23:00

Contact information

sannarp@pdlcenter.se
035-767 75 90
Frennarpsvägen 8a
30244, Halmstad