Available time slots

Thursday 14 October
Loading available time slots

Offers (discount cards, etc.)

Club Åre Sportklubb 2

Du betalar 1000 kr och får 20% mer. 1200 kr att använda till valfritt spel. Skriv ut ditt kvitto och använd som Friskvårdsbidrag. När saldot är för lågt för spel meddela oss så för vi över till ditt nya kort!

Valid until September 30 2022 incl.
Log in
Club Åre Sportklubb 1

Du betalar 500 kr och får 20% mer. 600kr som kan användas till valfritt spel. Skriv ut ditt kvitto och använd till Friskvårdsbidrag. När saldot är för lågt för spel meddela oss så för vi över till ditt nya kort!

Valid until September 30 2022 incl.
Log in
Club Åre Sportklubb 3

Du betalar 2000 kr och får 20% mer. 2400 kr som du kan använda till valfritt spel. Skriv ut ditt kvitto och använd till Friskvårdsbidrag. När saldot är för lågt för spel meddela oss så för vi över till ditt nya kort!

Valid until September 30 2022 incl.
Log in
Golfklippet 3

Köp 3 timmar spel för 200kr/gång. Gäller alla dagar och tider!

Valid until August 31 2022 incl.
Log in
Golfklippet 5

Köp 5 timmar spel och betala 175kr/gång. Gäller alla dagar och tider

Valid until August 31 2022 incl.
Log in
Golfklippet 10

Köp 10 timmar spel och betala 150kr/gång. Gäller alla dagar och tider.

Valid until August 31 2022 incl.
Log in

Applications

 • Apply

  Åre Sportcenter Nyhetsbrev och Erbjudanden

  • Period: August 12 2022 - September 01 2023

  Anmäl dig för att få Åre Sportcenters Nyhetsbrev och ta del av Erbjudanden - allt från rabatterade priser, turneringar & aktiviteter. 

  Application deadline: 09-01-2023
 • Apply

  Intresseanmälan Juniorträning PADEL (PERIOD 1, HT 2022)

  • Period: August 12 2022 - June 16 2023

  Välkommen till Åre Sportcenters Juniorträning PADEL!

  Innan du anmäler din JUNIOR till denna intresseanmälan för träning PERIOD 1 (HT v.36-v.42), måste ni skapa ett eget MATCHi-konto till Junioren som ska anmälas. Tyvärr går det EJ att använda en förälders/eget MATCHi-konto för anmälan. Du som förälder kan såklart sköta/hantera mailadress och lösenord för Juniorens MATCHi-konto.

  1. Skapa ett MATCHi-konto till Junioren som ska anmälas - säkerställ att ni har en dedikerad mailadress till Junioren, med ett eget MATCHi-konto.

  2. Logga in med Juniorens MATCHi-konto på www.matchi.se 

  3. När ni är inloggade med Juniorens MATCHi-konto, går ni tillbaka till denna intresseanmälan: https://www.matchi.se/forms/xQCyaPtSEiHVbRWRpAOI och anmäl intresse för Åre Sportcenters Juniorträning PADEL. Alternativt se Intresseanmälan under ANMÄLNINGAR på Åre Sportcenters startsida på www.matchi.se  

  När vi har plats för Junioren i en grupp återkommer vi med ett erbjudande på mail. Ni behöver inte kontakta oss.


  Åre Sportcenters Juniorträning PADEL är för Åre Sportcenter LOCALS  medlemmar!

  Det kan finnas platser kvar i en grupp när perioden har börjat, därför är intresseanmälan öppen för senare anmälningar och vi hör av oss när det finns en ledig plats.


  Varje träningstillfälle är 60min och kostar 100kr

  Vi startar första veckan i September (v.36) och avslutar vecka 42 (v.42 är sista veckan).

  Kostnad

  100kr per timme x 7 veckor = 700kr (1 timme i veckan)

  PERIOD 1: v.36 - v.42

  (Får ni plats efter ordinarie start, drar vi bort veckor) Vi fakturerar periodvis.

  När ni fått erbjudande om plats och svarat ja, är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Det faktureras till den mailadress som angetts i intresseanmälan.

  Möjliga dagar och tider

  Måndag-Torsdag: 16:00-19:00


  Deltagande/Villkor

  Denna kursanmälan är endast en intresseanmälan. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi har fått in Junioren i en passande grupp.

  När ni fått erbjudande om plats och tackat ja - är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Om ni inte har möjlighet att delta vid något träningstillfälle under perioden så finns det tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid.

  Kursbeskrivning

  Vi anpassar nivån på träningen och vi fokuserar på områden utefter gruppens nivå. Vi blandar övningar inom teknik, regler, spelförståelse, fysik och lekfullhet. Grupperna kommer att delas in utefter nivå (därför viktigt att ange Juniorens tidigare padelerfarenheter och aktuella kunskaper i intresseanmälan). Vi vill att träningarna ska bli roliga för alla på banan, därför är det förmånligt att dela in grupper utefter nivå!


  Application deadline: 12-31-2022
 • Apply

  Intresseanmälan Juniorträning TENNIS (PERIOD 1, HT 2022)

  • Period: August 12 2022 - June 16 2023

  Välkommen till Åre Sportcenters Juniorträning TENNIS!

  Innan du anmäler din JUNIOR till denna intresseanmälan för träning PERIOD 1 (HT v.36-v.42), måste ni skapa ett eget MATCHi-konto till Junioren som ska anmälas. Tyvärr går det EJ att använda en förälders/eget MATCHi-konto för anmälan. Du som förälder kan såklart sköta/hantera mailadress och lösenord för Juniorens MATCHi-konto.

  1. Skapa ett MATCHi-konto till Junioren som ska anmälas - säkerställ att ni har en dedikerad mailadress till Junioren, med ett eget MATCHi-konto. 

  2. Logga in med Juniorens MATCHi-konto på www.matchi.se 

  3. När ni är inloggade med Juniorens MATCHi-konto, går ni tillbaka till denna intresseanmälan: https://www.matchi.se/forms/5JwqGBhGiX27RU68d8mL och anmäl intresse för Åre Sportcenters Juniorträning TENNIS. Alternativt se Intresseanmälan under ANMÄLNINGAR på Åre Sportcenters startsida på www.matchi.se 

  När vi har plats för Junioren i en grupp återkommer vi med ett erbjudande på mail. Ni behöver inte kontakta oss. 


  Åre Sportcenters Juniorträning TENNIS är för Åre Sportcenter LOCALS medlemmar!

  Det kan finnas platser kvar i en grupp när perioden har börjat, därför är intresseanmälan öppen för senare anmälningar och vi hör av oss när det finns en ledig plats. 


  Varje träningstillfälle är 60min och kostar 100kr

  Vi startar första veckan i September (v.36) och avslutar vecka v.42 (v.42 är sista veckan). 

  Kostnad

  100kr per timme x 7 veckor = 700kr (1 timme i veckan) 

  PERIOD 1: v.36 - v.42

  (Får ni plats efter ordinarie start, drar vi bort veckor) Vi fakturerar periodvis. 

  När ni fått erbjudande om plats och svarat ja, är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Det faktureras till den mailadress som angetts i intresseanmälan. 

  Tränare

  Minna Kahn - hon är tidigare tävlingsspelare där hon bland annat har varit i USA och spelat collegetennis. Hon är även utbildad tränare hos Svenska Tennisförbundet och har sedan år tillbaka tränat spelare i alla åldrar. 

  Möjliga dagar och tider

  Måndag-Onsdag: kl 16:00-19:00


  Deltagande/Villkor

  Denna kursanmälan är endast en intresseanmälan. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi har fått in Junioren i en passande grupp. 

  När ni fått erbjudande om plats och tackat ja - är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Om ni inte har möjlighet att delta vid något träningstillfälle under perioden så finns det tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid. 

  Kursbeskrivning 

  Vi anpassar nivån på träningen och vi fokuserar på områden utefter gruppens nivå. Max 4 spelare på banan. Vi blandar övningar inom teknik, regler, spelförståelse, fysik och lekfullhet. Grupperna kommer att delas in utefter nivå (därför viktigt att ange Juniorens tidigare tenniserfarenheter och aktuella kunskaper  i intresseanmälan). Vi vill att träningarna ska bli roliga för alla på banan, därför är det förmånligt att dela in grupper utefter nivå!


  Application deadline: 12-31-2022

Coaches

About Jakob

“Jag har spelat Padel sedan början av 2021 och jag har även utövat bollsporter hela mitt liv så som tennis och fotboll. Som många andra fastnade jag för Padel och har spenderat många timmar på banan där jag har utvecklat mitt spel.

Som tränare vill jag förmedla mina kunskaper som jag har utvecklat genom mitt egna spel, och jag kommer gärna med tips om hur du kan ta ditt padel-spel till nästa nivå”


Contact Jakob

About Jens

För snart fem år sedan, 2017, testade jag Padel för första gången och omedelbart blev jag som många andra helt förälskad i sporten. Sedan dess har det blivit resor, workshops, utbildningar och många timmar på banan.

I min roll som tränare vill jag förmedla den kunskap jag genom åren byggt upp för att hjälpa dig att utveckla ditt Padel-spelande, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Tidigare har jag arbetat som Personlig Tränare för Sportsgym/STC och vill kombinera den kunskapen med Padel-tränandet, exempelvis hur man kan tänka för att träna skadeförebyggande

Contact Jens

About Minna

Minna är 22 år och spelar collegetennis i USA. Hon är utbildad tränare hos Svenska Tennisförbundet och har tidigare jobbat som tränare med både barngrupper och vuxna. Minna är aktiv tävlingsspelare och delar gärna med sig av sina erfarenheter inom tennis. 

Contact Minna

Activities

 • Vinnarbana (Medel)

  Level: 4 - 7
  Åre Sportcenters Vinnarbana!
  Spelas på fyra banor om det är 16 deltagande, 3 banor vid 12 deltagande.
  Matcherna spelas i 10 minuter (vanlig poängräkning, dvs. 15-30-40-gem) och leder man efter 10 minuter går man upp en bana och delar på sig. Förlorar man går laget ner en bana och delar på sig.
  Vid 8 deltagande spelas istället en Americano (alla möter alla) på två banor.
  Riktar sig till medelspelaren med något års erfarenhet, cirka MATCHi-nivå 4-7.
  Både damer och herrar är välkomna!
 • Matchträning med Jakob

  Level: 3 - 5
  90 minuter matchspel med vår duktiga tränare Jakob som är med och spelar och också coachar.
  Vill du förbättra ditt Padel-tänk på banan under match så är detta en grym aktivitet.
  Riktar sig till medelspelaren nivå (Matchi-nivå 3-5). Både damer och herrar kan anmäla sig!
  17:30 - 19:00
  08-18-2022
  2/3
  300 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Americano (Medel)

  Level: 4 - 6
  Americano där alla möter alla. Matcherna spelas till 24 bollar där varje vunnen boll innebär en poäng (kan exempelvis alltså bli 24-0, 12-12 eller 18-6). Poängen läggs ihop efter alla matcher och en slutsegrare koras.
  Riktar sig till medelspelaren (Matchi 4-6)!
  Både damer och herrar är välkomna!
  10:00 - 12:00
  08-20-2022
  4/8
  250 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About Åre Sportcenter

Favorite

Välkommen till Åre Sportcenter!

Vår nybyggda anläggning erbjuder sport och arbetsplatser samt konferensrum under ett och samma tak i framtidsbyn Duved 8km från Åre by. Med ett läge 100m från Duveds tåg och busstation är anläggningen lättillgänglig för alla. Vi vill att sportcentret ska vara en levande mötesplats som inbjuder till glädje för alla året om, både på banan och vid skrivbordet.

I anläggning finns:
-1st Tennisbana Hardcourt GreenSet Comfort
-5st Padelbanor dubbel med panoramaglas och komfortgolv
-3st Trackman 4 golfsimulatorer
-1st Jakt/skytte simulator SimWay Hunt
Supermysig Lounge där man kan umgås och fylla på med energi före och efter spel.
Sportshop där du kan köpa rack, bollar, grepplindor, skor, kläder mm
Omklädningsrum med bastu
I anläggningen finns även STC gym
Fri parkering
Ladd-stationer för elbilar

Vi önskar alla trevligt spel!
Välkomna!

Court details

Tennis INDOORS
Hard court (1 pcs)
Padel INDOORS
Artificial grass (5 pcs)
Golf INDOORS
Artificial grass (3 pcs)

Hours of operation

Sunday
06:00 - 24:00
Monday
06:00 - 24:00
Tuesday
06:00 - 24:00
Wednesday
06:00 - 24:00
Thursday
06:00 - 24:00
Friday
06:00 - 24:00
Saturday
06:00 - 24:00

Contact information

https://aresportcenter.se
info@aresportcenter.se
0647 675100
Sågvägen 17a
830 15, Duved