Available time slots

Sunday 03 March
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Friskvårdspott 1000 kr | få 10% extra

Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ladda på ditt konto med 1000kr och få 100kr extra att nyttja på Trosa Racketklubb! Potten gäller för ströbokningar (alla dagar och tider). Behöver du ett skrivet kvitto? Maila oss på kansli@trosaracketklubb.se så hjälper vi dig.

Valid until March 03 2025 incl.
Log in
1,000 SEK
Friskvårdspott 2000 kr | få 10% extra

Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ladda på ditt konto med 2000kr och få 200kr extra att nyttja på Trosa Racketklubb! Potten gäller för ströbokningar (alla dagar och tider). Behöver du ett skrivet kvitto? Maila oss på kansli@trosaracketklubb.se så hjälper vi dig.

Valid until March 03 2025 incl.
Log in
2,000 SEK
Friskvårdspott 3000 kr | få 10% extra

Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ladda på ditt konto med 3000kr och få 300kr extra att nyttja på Trosa Racketklubb! Potten gäller för ströbokningar (alla dagar och tider). Behöver du ett skrivet kvitto? Maila oss på kansli@trosaracketklubb.se så hjälper vi dig.

Valid until March 03 2025 incl.
Log in
3,000 SEK
Friskvårdspott 4000 kr | få 10% extra

Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ladda på ditt konto med 4000kr och få 400kr extra att nyttja på Trosa Racketklubb! Potten gäller för ströbokningar (alla dagar och tider). Behöver du ett skrivet kvitto? Maila oss på kansli@trosaracketklubb.se så hjälper vi dig.

Valid until March 03 2025 incl.
Log in
4,000 SEK
Friskvårdspott 5000 kr | få 10% extra

Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ladda på ditt konto med 5000kr och få 500kr extra att nyttja på Trosa Racketklubb! Potten gäller för ströbokningar (alla dagar och tider). Behöver du ett skrivet kvitto? Maila oss på kansli@trosaracketklubb.se så hjälper vi dig.

Valid until March 03 2025 incl.
Log in
5,000 SEK

Courses

 • Apply

  Intresseanmälan padel-lekis (barn 5-8 år) - VT24

  • Period: January 22 2024 - June 09 2024

  Välkommen till intresseanmälan av Padel-lekis för barn 5-8 år under VT24! 

  Den här anmälan riktar sig till barn 5-8 år som vill vara med på padel-lekis. 

  Vårterminen har precis startat men vi har möjlighet att utöka träningen med nya grupper på måndagar kl 16.00 och 17.00! Terminen består av en träning i veckan och ni väljer själva hur många gånger ni vill träna under terminens gång. Terminen slutar v.23 men ni kan välja att träna 4v eller 8v för att sedan förlänga terminen vid intresse. Vi har träningsuppehåll v.8 (sportlov) och v.14 (påsklov). 

  Priset per träning är 110 kr, väljer ni exempelvis att träna i 4 veckor så betalar ni 440 kr. Medlemskap tillkommer (250 kr). 

  Padel-lekis 

  Padel-lekis riktar sig till barn 5-8 år som vill testa på padel samtidigt som man leker och tränar på bollkontroll och motorik. Det är även ett tillfälle för barnen att få träffa andra barn i ett socialt- och träningssammanhang. Vi utlovar en varierad träning med introduktion till sporten samt massa skratt och skoj!

  Vår sportchef Roxana är ansvarig för träningarna men det är klubbens tävlingsjuniorer, Arwid Andersson, Juli och Eskil som är tränare på banan. Vi kommer även att fråga några av er föräldrar om ni kan vara ansvarig vuxen på plats om inte Roxana har möjlighet.

  I fliken "övrigt" anger du barnens namn/personnummer samt om barnet vart med på tidigare padel-lekis, vilken tid ni önskar att träna (måndag 16.00 eller 17.00). Grupperna består av 4-6 deltagare. 

  OBS! Det här är en intresseanmälan och garanterar inte en träningsplats! När vi fått in tillräckligt många anmälningar kommer en grupp att skapas och en bekräftelse att skickas ut till er. Vår förhoppning är att kunna starta grupperna så fort som möjligt (gärna v.5). 

  Vid frågor kontakta vår sportchef på roxana@trosaracketklubb.se


  Application deadline: 04-01-2024
  Coach
  Arwid Andersson
  Coach
  Eskil Blom
 • Apply

  Intresseanmälan tennis VT24

  • Period: January 26 2024 - June 09 2024

  Intresseanmälan tennis VT24!

  Vårterminen har precis startat men den här anmälan riktar sig till dig som vill börja träna tennis i vår klubb! Vi erbjuder nya träningsgrupper på fredagar 17.00, 18.00 och lördagar 12.00, 13.00. Anmälan är öppen för alla och vi kommer att sedan matcha ihop spelarna till rätt grupp. I anmälan anger du vilken tid som passar dig bäst samt vilken nivå du är på. 

  Terminen slutar v.23 och vi kommer att fakturera för de veckor som du tränar totalt, alltså beror faktureringen på när din träningsgrupp kommer att starta. Vi gör träningsuppehåll v. 8 (sportlov) och v. 14 (påsklov). 

  Vi vill poängtera att det här endast är en intresseanmälan och garanterar inte en plats i en grupp. Vi kommer att skapa grupperna samt bekräfta platsen när vi har fått tillräckligt med anmälningar. 

  Ni kan läsa om våra priser HÄR. 


  Application deadline: 04-01-2024
 • Apply

  Intresseanmälan padel (alla åldrar) VT24

  • Period: February 09 2024 - June 09 2024

  Välkommen till intresseanmälan av padelträning under VT24!

  Den här anmälan riktar sig till alla från 8 år och uppåt. Vi erbjuder padelträning för juniorer och vuxna, gruppindelning görs utifrån nivå & erfarenhet. 

  Vårterminen är i full gång men vi har möjlighet att utöka träningen med nya grupper eller lägga in spelare i befintliga grupper. De befintliga grupperna tränar på tisdagar-torsdagar från 16.00 men vi kan även öppna upp tider på måndagar samt innan 16.00 de resterande dagarna. Träningen är en gång i veckan och terminen slutar v.23 men ni kan välja att börja träna 4v för att sedan förlänga träningen. Vi har träningsuppehåll v.8 (sportlov) och v.14 (påsklov).

  Priset är 150 kr per träning för juniorer och 250 kr per träning för vuxna. Medlemskap tillkommer, 250 kr för juniorer och 500 kr för vuxna. 

  Träningen 

  Våra tränare i klubben är Elmer Wolt, Björn Lemke och Fredrik Blom, du kommer att tilldelas någon av dem. De yngsta barnen kan komma att tränas av våra duktiga juniortränare; Juli, Eskil eller Arwid. 

  I fliken "övrigt" anger du ditt eller barnens namn/personnummer samt om du/barnet tränat/spelat padel tidigare, vilken tid & dag ni helst tränar på. Grupperna består av 4-6 deltagare.

  OBS! Det här är en intresseanmälan och garanterar inte en träningsplats! Vi kommer att skicka ut en bekräftelse till er när vi hittat en grupp som matchar er. 

  Vid frågor kontakta vår sportchef på roxana@trosaracketklubb.se  Application deadline: 04-25-2024

Applications

 • Apply

  INTRESSEANMÄLAN TROSA - VAGNHÄRAD SERIESPEL OMGÅNG 3

  • Period: April 08 2024 - June 09 2024

  Intresseanmälan Trosa-Vagnhärad seriespel omgång 3.

  Varmt välkommen till kommunens största seriespel, ett samarbete mellan Trosa Racketklubb och Padelcenter Vagnhärad.

  Det här är en intresseanmälan för nya par som vill vara med i omgång 3 av seriespelet! Intresseanmälan gäller både damer och herrar, i anmälan beskriver ni er spelnivå samt vilken division ni önskar spela i.

  *Intresseanmälan garanterar inte en plats i seriespelet.


  DAMER

  I damernas seriespel kommer vi att göra divisioner á 6 lag, detta för att det ska bli en jämnare nivå och att vi möjliggör för fler damer att vara med i seriespelet! Kostnad: 1500 kr/par. Damernas seriespel omgång 3 pågår under v.15-21 (en extra vecka att spela klart sina matcher på). 


  Info

  Sammanslagning av våra seriespel innebär att alla matcher kommer att spelas i både Trosa Racketklubb och Padelcenter Vagnhärad, detta oavsett vilken division man spelar i.

  Nedan följer viktig och praktisk information om seriespelet och dess upplägg. Vissa saker kan komma att ändras beroende på antal anmälningar samt divisioner.

  • Omgång 3 startar v.15 och pågår fram till v.23, en extra vecka har lagts tillför att alla ska hinna spela klart sina matcher. 

  • Varje division består av 8 lag och ni kommer att få möta alla par i den division vilket blir totalt 7 matcher. Vid få antal par anmälda i en division kan vi välja att göra en 6 lags division, vilket innebär 5 matcher/par, då kommer även priset att justeras för de berörda paren.

  • Matchdag herrar: måndag, tisdag

  • Matchdag damer: onsdag, torsdag

  • Matchtider herrar och damer: alla matcher startar från 17.30, sista matchen schemaläggs 20.30.

  • Vi tillhandahåller extratider på måndagar/onsdagar 20.30, tisdagar 16.00, lördagar 10.00-16.00 & 19.00-22.00 samt söndagar 16.00-20.30. Dessa tider kan ni nyttja om er ordinarie matchtid inte funkar för er. Alla extratider spelas i TRK, om man önskar byta hall får man kontakta Roxana.

  • En match/vecka á 90 min, tre fulla set gäller med golden point vid 40-40.

  • Som par administrerar ni era matcher själva och sköter byten via Backhandsmash (se till att skapa ett konto via appen).

  • Vid förhinder så får paret på egen hand ta in en reservspelare, reservspelaren får dock inte spela i en högre division eller nivå.

  • Efter varje omgång flyttas de två lagen med flest poäng upp en division och de två lagen med lägst poäng flyttas ner. Avvikelser kan förekomma beroende på om nya lag anmäler sig eller hoppar av inför nästa omgång.

  • Inför varje match är det hemmalaget som står för bollar och fördelningen är nästan 50/50. Mer information om det kommer att finnas på Backhandsmash.

  • Vinnaren av varje division får spela nästa omgång kostnadsfritt


  En anmälan per lag, skriv in din partners uppgifter i anmälan!

  Pris: 2100 kr/PAR, faktura skickas ut efter att platsen har bekräftats

  Juniorer betalar 1900 kr/PAR och ska även anmäla sig manuellt till Roxana på roxana@trosaracketklubb.se 

  Anmälan är bindande.

  Seriespelsansvarig: Roxana Kozlik, roxana@trosaracketklubb.se


  Application deadline: 04-01-2024

Coaches

About -Roxana

Möt vår sportchef och padeltränare! 

Roxana är 24 år gammal och har spelat padel i två år, hon är aktiv på tävlingar i Sverige och tränar hårt för sin elitsatsning där hon just nu är rankad 154 i Sverige. I över ett år har hon även vart padeltränare för nybörjare, motionärer och juniorer. Hon är utbildad padeltränare via German Schaefers steg 1 (F.E.P. - Monitor/Instructor Nacional de nivel 1) samt genomgått M3 padel academy´s utbildning tillsammans med David Campos. 

Vill du träna med vår alldeles egna sportchef? Då är du välkommen att höra av dig till henne! 


Contact -Roxana

About Filip

Filip Östlund är vårt senaste tillskott i TRK tränarteam på padelsidan! 

Han är, precis som vår sportchef, certifierad padelinstruktör German Schaefer i steg 1 (F.E.P - Monitor/Instructor Nacional de nivel I) och kan träna allt från nybörjare till mer avancerade spelare. Filip kommer att vara hos oss främst på onsdagar och torsdag från kl 15.00 och framåt. 

Tillsammans med Filip kommer vi att erbjuda privatlektioner, kortare kurser på 4-6 veckor, fokuslektioner samt matchträningar. Privatlektioner bokar du via Matchi medan resterande träningsformer bokar du i Padel Mates. Filip är en smart, metodisk och lyhörd tränare med ett öga för detaljer. 

Passar inte dem tiderna eller om ni har några andra frågor eller önskemål är ni välkomna att kontakta Filip via Mail.


Contact Filip

About Joachim

About Juli

About Kevin

About Kike

Vi välkomnar Kike Fresquet till TRK:s tränarteam inom padel! 

Kike är en spansk tränare med erfarenhet från både tennis och padel. Under 2013-2017 arbetade Kike som tennistränare för att sedan sadla om till padel, han har tränat olika padelspelare under de senaste 6 åren. Sedan 2022 har Kike dessutom varit delaktig i att utveckla Padel Alex Club i Alicante som har över 150 spelare i sin akademi. För närvarande är han även tränare för Alex Romero som tävlar på FIP och WPT. Kike talar flytande spanska och engelska. Han är en lyhörd, duktig och smart tränare som strävar efter att utveckla varje spelare utifrån spelarens individuella behov och förutsättningar. 

Kike kommer att vara en del av TRK under hösten 2023 med möjlighet till förlängning under våren 2024. 

Varmt välkomna att boka en padel- eller tennislektion med Kike! 

Contact Kike

About Kike

Vi välkomnar Kike Fresquet till TRK:s tränarteam inom tennis

Kike är en spansk tränare med erfarenhet från både tennis och padel. Under 2013-2017 arbetade Kike som tennistränare för att sedan sadla om till padel, han har tränat olika padelspelare under de senaste 6 åren. Kike talar flytande spanska och engelska. Han är en lyhörd, duktig och smart tränare som strävar efter att utveckla varje spelare utifrån spelarens individuella behov och förutsättningar.

Kike kommer att vara en del av TRK under hösten 2023 med möjlighet till förlängning under våren 2024.

Varmt välkomna att boka en padel- eller tennislektion med Kike!


Contact Kike

About Luis

About Nader

About Oscar

Vi välkomnar Oscar Marhuende under en kortare period till TRK! 

Oscar är certifierad padeltränare via Padel MBA som är marknadens bästa tränarutbildning, han har stora erfarenheter från att bl.a ha tränat högt rankade spelare på WPT och UAEPA. Han har även vart tränare i olika padelklubbar i Spanien, Finland, Abu Dhabi, Skottland, New York, Mexico och självklart i Sverige. Den senaste tiden har han agerat som landslagstränare i Bahrain. Oscar har en förmåga att förbättra ditt padelspel på bara några minuter och är väldigt lyhörd, pedagogisk och padelkunnig. Han talar flytande spanska och engelska. 

Vi är otroligt stolta över att få ha Oscar hos oss i hallen under juni. Oscar kommer att hålla i privatlektioner på torsdagar, så passa på att boka din tid innan det blir fullt! 

About Richard

About Rolan

Rolan är 21 år och pluggar statsvetenskap/nationalekonomi på universitet när han inte tränar tennisspelare i TVTK. Rolan har en del av er träffat tidigare och han kommer att jobba hos oss under lördagarna.

Contact Rolan

About Ruya

About Yerko

Activities

 • Tjejträning med Roxy och Sandra Örtevall! (Padel)

  Level: 3 - 10
  Välkomna till ett roligt, utmanande och lärorikt träningsevent tillsammans med vår sportchef Roxy och förbundskapten samt elitspelare Sandra Örtevall!

  Vill du lära dig mer de teoretiska och taktiska delarna av padel - där du faktiskt applicerar dem i verkliga matchsituationer samtidigt som du får coachning? Då är det här ett träningsevent för dig! Vi erbjuder en 2,5h clinic med fokus på teori, poängspel och matchtaktik under ledning av Roxy och Sandra.

  Roxy är sportchef i klubben och Sandra är förbundskapten för juniorlandslaget i padel samt är rankad 13 i Sverige. Ni kommer att få coachning på hög nivå, träna på olika matchsituationer och få individuella tips. Förvänta dig ett svettigt träningspass!

  Utöver träningen kommer ni även att få möjlighet till att testa rack från Babolat, Wilson och Padelspecialisten. I eventet ingår generösa goodiebags, mingel, lotteri m.m.

  Pris: 525 kr (medlem), 545 kr (icke-medlem)
  Nivå: Damer 3+

  OBS! Trosa Racketklubb förbehåller sig rätten att inte göra en återbetalning för all avhopp som sker 48h innan eventets start.

  Tack till Celsius, Padelspecialisten, Babolat och Wilson som är på eventet!

  Vi ses! =))
  /Roxy och Sandra
  16:30 - 19:00
  03-15-2024
  3/16
  545 SEK
  Member’s price 525 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Förbättra din teknik och taktiska kunnande - clinic med SwiSwe Tennis

  Välkommen till en fartfylld två timmars clinic (tennis) tillsammans med SwiSwe Tennis!

  SwiSwe Tennis är tillbaka hos oss på TRK och består av två erfarna, duktiga, kreativa och lyhörda tränare, Eva-Lena och Petra. De har erfarenhet av att träna barn, nybörjare, motionärer samt elitspelare!

  Temat för denna clinic är: Förbättra din teknik och taktiska kunnande - grundslag och serve.
  Clinicen passar för spelare på alla nivåer, även de som inte spelat så länge. Clinicen riktar sig till såväl juniorer (från 14 år) som vuxna.

  Vi utlovar er ett lärorik, svettigt och roligt träningspass! Clinicen hålls på två st banor.

  Antal platser: 8 st
  Pris: 475 kr (medlem), 525 kr (icke-medlem).
  I priset ingår banhyra, bollar, två timmarsträning och en Vitamin Well!

  Välkomna!
  Vid frågor eller funderingar, vänligen maila roxana@trosaracketklubb.se
  11:00 - 13:00
  03-17-2024
  0/8
  525 SEK
  Member’s price 475 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Förbättra ditt offensiva spel - clinic med SwiSwe Tennis

  Välkommen till en fartfylld två timmars clinic (tennis) tillsammans med SwiSwe Tennis!

  SwiSwe Tennis är tillbaka hos oss på TRK och består av två erfarna, duktiga, kreativa och lyhörda tränare, Eva-Lena och Petra. De har erfarenhet av att träna barn, nybörjare, motionärer samt elitspelare!

  Temat för denna clinic är: Förbättra ditt offensiva spel - attackslag, volley och smash
  Clinicen passar bäst för vana spelare men självklart görs en nivåanpassning på plats. Clinicen riktar sig till såväl juniorer (från 14 år) som vuxna.

  Vi utlovar er ett lärorik, svettigt och roligt träningspass! Clinicen hålls på två st banor.

  Antal platser: 8 st
  Pris: 475 kr (medlem), 525 kr (icke-medlem).
  I priset ingår banhyra, bollar, två timmarsträning och en Vitamin Well!

  Välkomna!
  Vid frågor eller funderingar, vänligen maila roxana@trosaracketklubb.se
  13:00 - 15:00
  03-17-2024
  3/8
  525 SEK
  Member’s price 475 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About Trosa Racketklubb (TRK)

Favorite

TRK är en medlemsbyggd ideell förening som erbjuder 2 st tennisbanor inomhus (hardcourt), 2 st utomhus (grus) samt 4 st padelbanor (Steel Vision).
Vi bedriver en omfattande träningsverksamhet med ett stort och kompetent tränarteam och anses erbjuda en mycket familjär stämning.
Under 2022 byggde vi ut anläggningen för att bli en komplett rackethall med plats för tennis, padel och bordtennis. I samband med detta bytte vi namn från Trosa Vagnhärad Tennisklubb till Trosa Racketklubb. I våra lokaler ryms till och från även verksamheter som inomhusgolf, dans, fys, pilates och kulturskola.
Gratis parkering, två omklädningsrum, hyrracketar (padel), bollförsäljning (padel), kyl med dryck och bars, uppvärmningscykel, fyra toaletter, klubbrum med kök.

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (4 pcs)
Tennis INDOORS
Hard court (2 pcs)
Tennis OUTDOORS
Clay (2pcs)
Other INDOORS
Other (1 pcs)

Bookable times

Monday
05:00 - 23:00
Tuesday
05:00 - 23:00
Wednesday
05:00 - 23:00
Thursday
05:00 - 23:00
Friday
05:00 - 23:00
Saturday
05:00 - 23:00
Sunday
05:00 - 23:00

Contact information