Sweden Indoor Golf

Linköping

Available time slots

Tuesday 04 August
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Säsongskort 2020/2021

Obegränsat spel på matta 1-8, medger fem samtida bokningar. Medlemskap ingår. OBS! Säsongskort och är personligt, överträdelse medför annullering av säsongskortet utan återbetalning.

Valid until 31 March 2021 incl.

Club Marker

För att få klubbdata behöver dina golfklubbor märkas upp med Club markers (små markeringsmärken). Det är små runda klistermärken som fästs på klubbladet för att markera var träffytan är belägen. GCQuad kan sedan avgör var du träffar bollen och presentera en mängd data så som hastighet på klubban, svingspår, bladets position vid bollträff, var på bladet du träffar bollen, smashfaktor, etc. Du behöver 4 st markeringar per klubba och instruktion hur de skall placeras på klubbladen finns på https://swedenindoorgolf.se/home/club-marker.html Du visar upp att du är innehavare av CLUB MARKER på Sweden Indoor Golf vardagar mellan 13-17 så får du dina markeringar att fästa på ditt ditt golfset.

Valid until 31 March 2021 incl.

Presentkort 1200 kr

Presentkortet har ett värde om spel motsvarande 1 200 kr för mottagaren. Beroende på mottagarens ålder, ev. medlemskap i Sweden Indoor Golf räcker presentkortet till olika mycket bokningar, se prislista på https://swedenindoorgolf.se/info/prislista.html Gör så här: Du som givare köper presentkortet i eget namn. Du meddelar sedan oss på info@swedenindoorgolf.se till vem du önskar överlåta presentkortet till. Vi behöver få meddelat förnamn, efternamn, e-postadress, samt datum presentkortet planeras överlämnas till mottagaren (så vi inte meddelar mottagaren innan presentkortet är överlämnat). Vi lägger sedan upp ett bokningskonto i mottagarens namn och "bjuder in" mottagaren på meddelat e-postadress och överlåter i samband med detta presentkortet till mottagaren som kan boka sin golf under valfria tider fram till 2020-03-31. Via länken https://swedenindoorgolf.se/info/presentkort.html kan du som givare ladda ner ett "fysiskt" presentkort att printa ut och överlämna till mottagaren.

Valid until 31 March 2021 incl.

Presentkort 600 kr

Presentkortet har ett värde om spel motsvarande 600 kr för mottagaren. Beroende på mottagarens ålder, ev. medlemskap i Sweden Indoor Golf räcker presentkortet till olika mycket bokningar, se prislista på https://swedenindoorgolf.se/info/prislista.html Gör så här: Du som givare köper presentkortet i eget namn. Du meddelar sedan oss på info@swedenindoorgolf.se till vem du önskar överlåta presentkortet till. Vi behöver få meddelat förnamn, efternamn, e-postadress, samt datum presentkortet planeras överlämnas till mottagaren (så vi inte meddelar mottagaren innan presentkortet är överlämnat). Vi lägger sedan upp ett bokningskonto i mottagarens namn och "bjuder in" mottagaren på meddelat e-postadress och överlåter i samband med detta presentkortet till mottagaren som kan boka sin golf under valfria tider fram till 2020-03-31. Via länken https://swedenindoorgolf.se/info/presentkort.html kan du som givare ladda ner ett "fysiskt" presentkort att printa ut och överlämna till mottagaren.

Valid until 31 March 2021 incl.

Coach

About Sweden Indoor Golf

Favorite

Spela 18 hål golf inomhus, oavsett årstid på mindre än en timme!

Alla mattor är för högerspelare förutom matta 5 som är för vänsterspelare.
Matta 1-5 har club data.
Kontakta oss för mer information.

Court details

Golf INDOORS
Other (12pcs)

Bookable times

Monday
06:00 - 24:00
Tuesday
06:00 - 24:00
Wednesday
06:00 - 24:00
Thursday
06:00 - 24:00
Friday
06:00 - 24:00
Saturday
06:00 - 24:00
Sunday
06:00 - 24:00

Contact information

https://swedenindoorgolf.se
info@swedenindoorgolf.se
070-813 13 20
Gamla Tanneforsvägen 17A
582 54, Linköping