MOVE Wellness

Brottby, Vallentuna

Available time slots

Monday 18 January
Loading available time slots

Offers (discount cards, etc.)

Stora Flexkortet : 5%

Stora Flexkortet : 5% Med Stora Flexkortet spelar ni med 5% rabatt. Betala 5.700,- Spela för 6.000,- Giltigt 365 från dagen det först utfärdas.

Valid until 18 January 2022 incl.

Lilla Flexkortet

Med Lilla Flexkortet betalar ni nu, och spelar senare. Perfekt för er som har friskvårdsbidrag. Giltigt 365 från dagen det först utfärdas.

Valid until 18 January 2022 incl.

GOLF Flexkort 20%

Med Flexkortet betalar ni nu, och spelar senare. Spela golf med 20% rabatt. Betala 2.400,- Spela för 3.000,-

Valid until 18 January 2022 incl.

Coach

About Guillermo

Mitt namn är Guillermo och kommer från Malaga, Spanien. Jag har varit bosatt i Sverige sedan 2015 och jobbar aktivt med padel på daglig basis, bl.a. med träningar och arrangering av Sveriges största turneringar.

Jag definierar mig som en entusiastisk och trevlig person med förståelse för alla andra. Jag är flytande i spanska, engelska och svensk. Både tal och skrift.

Som tränare är jag lämplig för alla nivåer i alla åldrar. Dvs, såväl barn, ungdomar och vuxna. Med mina många år i padeln har jag byggt upp goda kunskaper inom såväl teori och praktik som strategi.

Jag är certifierad padelinstruktör via Spanska Padelförbundet i steg I, II (F.E.P - Monitor/Instructor Nacional de nivel I, II) och godkänd inom International Coaches Institute RPT.

About Ludvig

Mitt namn är Ludvig Silverbratt. Jag är en glad och utåtriktad kille som brinner för padel.

Jag började min Padelkarriär som många andra genom min tennis. Jag började jobba med padel 2018 bland annat genom att arrangera turneringar. Jag har under dessa år utvecklat och byggt upp kunskaper som strategi, teori och det praktiska på banan för att kunna spela padel på en hög nivå - både i mitt eget spel men även för att kunna instruera dig för att ta dig till nästa nivå!About Staffan

Jag är 46 år och har min bakgrund från tennis som tävlingsspelare och instruktör. Numera är jag Padel Instruktör via padeltrainer.com. Jag jobbar enligt en träningsmetodik som han själv har varit med att utveckla. Metodiken bottnar i sex olika nivåer där varje nivå har en tydlig målbild för vandring uppåt i färgstegen. I grund och botten handlar Padel om glädje, trivsel och kamratskap; detta ska alltid vara den störta drivkraften för en spelare. Men med min bakgrund som satsande tävlingsspelare, jobbar jag gärna med spelare som delar hans motivation och målmedvetenhet att utvecklas och utmanas varje gång man kliver in på banan.


About MOVE Wellness

Favorite

Vi på Move Wellness lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv. Vår mission är därför att aktivera fler människor att träna regelbundet oftare.
Det gör vi genom att erbjuda en varm mötesplats med rörelse som gemensam nämnare och att vi har ett brett träningsutbud i former som gym, padel, golf, gruppträning och personlig träning.
I en miljö som får dig att känna som att du är hemma i ditt vardagsrum och där personalen har en gemensam värdegrund där kulturen är genuin, energigivande och resultatframkallande. Allt för att minska tröskeln för dig att leva ett aktivare liv!
Varmt välkomna till MOVE!

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (2pcs)
Golf INDOORS
Artificial grass (2pcs)

Bookable times

Monday
06:30 - 23:30
Tuesday
06:30 - 23:30
Wednesday
06:30 - 23:30
Thursday
06:30 - 23:30
Friday
06:30 - 23:30
Saturday
06:30 - 23:30
Sunday
06:30 - 23:30

Contact information

https://movewellness.se
simon@movewellness.se
073-5932775
Vadavägen 3
186 70, Brottby