Available time slots

Monday 29 November
Loading available time slots

Applications

 • Application

  Americano - MIX

  • Period: 03 December 2021
  • Price: 500 SEK

  The Open Arena Padel Tour är ett samarbete mellan ett antal olika padelanläggningar. Gruppspelet på Höglandets Padelcenter är en lokal turnering som sedan mynnar ut i ett regionalt slutspel. Under slutspelet möts vinnarna från samtliga arenor för att representera just sin hall. De anläggningar som ingår i samarbetet utöver Höglandets Padelcenter är Padel & Friends i Habo, Hjo Padel, Skärstad Padel, Vaggeryd Padelcenter & Eksjö Padelcenter.

  - Anmälan kan göras till dam- och herrklasser på två olika nivåer, nybörjare/medel (MATCHis spelnivå på max 4) samt medel+/medel++ (MATCHis spelnivå över 4). Det går även att anmäla sig till en mix-klass. Var uppmärksam på vilken nivå du anmäler dig till.

  - Anmälningen görs parvis.

  - Mer information hittar ni på vår hemsida, hogandetspadelcenter.se.

  Det hade varit SÅ roligt om just ni vill vara med och spela om att få representera Höglandets Padelcenter i slutspelet i början av nästa år!


  Application deadline: 2021-12-02
 • Application

  Intresseanmälan KURSER

  • Period: 18 August 2021 - 31 December 2021

  Detta är en intresseanmälan för dig som är intresserad av att gå någon form av kurs hos oss på Höglandets Padelcenter. Anmälan är inte på något sätt bindande utan ger enbart oss en uppfattning om hur många sugna kursdeltagare det finns. Om någon kurs blir aktuell kommer vi även skicka ut ett mejl till alla som anmält sitt intresse här. På så sätt missar du inte om någon kurs som du är intresserad av drar igång!

  Ange gärna under övrigt vilken sorts kurs du är intresserad av. Det kan vara en nybörjarkurs, en fortsättningskurs, ungdomsträning eller något heeelt annat. 

  Application deadline: 2021-12-31

Coaches

About Henrik

Hej allihopa!

Jag heter Henrik Angel och är 48 år gammal. Jag har spelat padel i cirka 1,5 år och spelar 8-10 timmar padel varje vecka. Jag tycker det är grymt kul! Jag har egentligen ingen bakgrund när det gäller racketsport men har alltid varit intresserad av bollsporter. Bandy, fotboll och golf har jag spelat i många år innan skador satte stopp för delar av dessa. 

Padel är en sport som passar alla och jag ser fram emot att träffa er i hallen!

//Henrik 

Contact Henrik

About Mats

Hej på er!

Jag är en bolltokig kille som sysslat med många bollsporter hela livet, framför allt tennis och innebandy. Numera är det dock padel som står högst upp på agendan! Jag ser fram emot att dela med mig av mina padelkunskaper till Dig som är nyfiken på/eller vill förbättra din padel. 

Vi ses!

//Mats

Contact Mats

Activities

 • Americano MIX

  Americano för MIX-lag. I priset ingår spel samt något ät- och drickbart. Anmälan görs parvis. Kom till hallen, spela padel och tjuvstarta firandet av 2a advent med oss!

  Ps. Har du anmält dig till The Open Arena Padel Tour MIX sedan innan är du medräknad och behöver INTE anmäla dig här också.

  Book directly

  2021-12-03, 17:00 180 min
  6 / 16
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About Höglandets Padelcenter

Favorite

Höglandets Padelcenter är ett padelcenter i Nässjö med många möjligheter!
Hos oss finns det tillgång till varuautomat med padelbollar, sportdryck och snacks. Rack ingår i hyran och kan lånas på plats. Vi har även ett stort och trevligt utrymme med loungegrupp, bord och sittplatser för att umgås med dina spelkompisar.
Vi erbjuder även gym till våra kunder.
Varmt Välkomna!

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (4 pcs)

Bookable times

Monday
05:00 - 24:00
Tuesday
05:00 - 24:00
Wednesday
05:00 - 24:00
Thursday
05:00 - 24:00
Friday
05:00 - 24:00
Saturday
05:00 - 24:00
Sunday
05:00 - 24:00

Contact information

http://www.hoglandetspadelcenter.se
info@hoglandetspadelcenter.se
070-2036490
Telegatan 3
571 38, Nässjö