Available time slots

Thursday 25 July
Loading available time slots

Coaches

About Jonas

Önskar du slipa på och förbättra ditt padelspel? Boka då en träning med Jonas Ahlin. Jonas hjälper såväl dig som är nybörjare som dig som har spelat ett tag och vill ta ditt spel till nästa nivå.

Jonas har gått utbildningen All For Padel Academy i samarbete med Unisport och Adidas.

För att boka en träningstid så kontaktar du Jonas direkt på mail eller telefon. Du kan även anmäla intresse för stående träning, gruppträning eller nybörjarkurs.

En lektion kostar 750kr och du som bokar väljer själv om du vill ha med dig några kompisar eller köra själv. (Max 4 deltagare)

Vid bokning via mail så anger du hur många som kommer att deltaga på lektionen samt vad ni vill träna på. Lämna gärna några olika förslag på tider när ni kan så underlättar det Jonas planering.

Contact Jonas

Activities

About Hallbyggarna Power Arena

Favorite

Vi erbjuder spel på 2 st dubbel- och 1 st singelbana. Samtliga banor har underliggande gummimatta. Unisport X-Treme konstgrässystem ger ett skonsammare underlag där skaderisken för padelspelaren minskar radikalt. Vår Spinifire bollmaskin går att hyra för dig som önskar träna dina slag, se mer info på vår hemsida www.powerarena.se
Bollar finns att köpa och racket för barn och vuxna finns att hyra. Betalning med swish. Omklädningsrum med dusch finns.
Gratis parkering samt laddstolpar för elbilar. Kaffe samt tilltugg finns att köpa.
Vi erbjuder även möjlighet till konferens för upp till 20 personer. Det går även att boka VIP Bastu / Relax / SPA med Isbad & Badtunna via epost: vip@johannaspowerhouse.se

Court details

Padel INDOORS
Artificial grass (4 pcs)
Golf INDOORS
Other (1 pcs)
Golf OUTDOORS
Other (1pcs)
Other INDOORS
Other (1 pcs)

Hours of operation

Monday
6:00 AM - 11:59 PM
Tuesday
6:00 AM - 11:59 PM
Wednesday
6:00 AM - 11:59 PM
Thursday
6:00 AM - 11:59 PM
Friday
6:00 AM - 11:59 PM
Saturday
6:00 AM - 11:59 PM
Sunday
6:00 AM - 11:59 PM

Contact information

https://powerarena.se/
info@powerarena.se
0790730240
Oriongatan 3
733 40 , Sala