Available time slots

Saturday 18 May
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Offers (discount cards, etc.)

Prime 10 timmar (315 kr/tim)

Detta klippkort ger 10 timmars speltid och kan användas 06-24 alla dagar. Kortet är giltigt i 5 år från inköpsdatum. Aktivt medlemskap krävs. Avbryts medlemskapet fryser klippkortet inne. Klubbförvaring ingår. Om klubbskåp: Har du köpt ett klippkort så är det bara att ta ett ledigt skåp nästa gång du är på plats. Det är först till kvarn som gäller så hittar du ett ledigt stort skåp (ovanligt) så ta det. Annars finns det lediga småskåp där man får plats med ett helset. Glöm inte skriva efternamn och mobilnummer på skåpskylten. Olåsta hänglås hänger på skåpen. Dessa ingår. Det finns en klubbskåpsinnehavarkod till ytterdörren som gäller alla dagar 06-23 så att du alltid kommer åt dina klubbor om du vill spela någon annanstans. Fråga oss på plats så får du den. Använd gärna lånebagarna och låneskor när du spelar i studion. Maila info@golfverkstan.se om du har frågor!

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until May 17 2029 incl.
Log in
3,150 SEK
Membership mandatory
Apply here.
Lägstapris 25 (99 kr/tim)

Under okt-april ger detta klippkort 25 tim speltid mån-fre 06-10, mån-tors 14-16 samt helger 06-09. Eftermiddagstider kan bokas tidigast två timmar innan tiden börjar. Under maj-sept kan kortet användas alla tider 06-23. Kortet är giltigt i 5 år från inköpsdatum. Aktivt medlemskap krävs. Om medlemskapet avbryts fryser kortet inne. Klubbskåp ingår. Om klubbskåp: Har du köpt ett klippkort så är det bara att ta ett ledigt skåp nästa gång du är på plats. Det är först till kvarn så hittar du ett ledigt stort skåp så ta det. Annars finns det lediga småskåp där man får plats med ett helset. Glöm inte skriva namn och mobilnummer på skåpskylten. Olåsta hänglås hänger på skåpen. Dessa ingår. Det finns en klubbskåpsinnehavarkod till ytterdörren som gäller alla dagar 06-23 så att du alltid kommer åt dina klubbor om du vill spela någon annanstans. Fråga oss på plats så får du den. Använd gärna lånebagarna och låneskor när du spelar i studion. Maila info@golfverkstan.se om du har frågor!

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until May 17 2029 incl.
Log in
2,475 SEK
Membership mandatory
Apply here.
Lågpris 25 timmar (149 kr/tim)

Under dec-mars ger detta klippkort 25 timmars speltid vardagar 06-17, 21-23 samt helger 06-11, 18-23. Under april-nov kan kortet användas alla tider (06-23). Kortet är giltigt i 5 år från inköpsdatum. Aktivt medlemskap krävs. Avbryts medlemskapet fryser klippkortet inne. Klubbförvaring ingår. Om klubbskåp: Har du köpt ett klippkort så är det bara att ta ett ledigt skåp nästa gång du är på plats. Det är först till kvarn som gäller så hittar du ett ledigt stort skåp (ovanligt) så ta det. Annars finns det lediga småskåp där man får plats med ett helset. Glöm inte skriva efternamn och mobilnummer på skåpskylten. Olåsta hänglås hänger på skåpen. Dessa ingår. Det finns en klubbskåpsinnehavarkod till ytterdörren som gäller alla dagar 06-23 så att du alltid kommer åt dina klubbor om du vill spela någon annanstans. Fråga oss på plats så får du den. Använd gärna lånebagarna och låneskor när du spelar i studion. Maila info@golfverkstan.se om du har frågor!

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until May 17 2029 incl.
Log in
3,725 SEK
Membership mandatory
Apply here.
Lågpris 10 timmar (195 kr/tim)

Under högsäsong (dec-mars) ger detta klippkort 10 timmars speltid vardagar 06-17, 21-23 samt helger 06-11, 18-23. Under lågsäsong (april-nov) kan kortet användas alla tider 06-23. Kortet är giltigt i 5 år från inköpsdatum. Aktivt medlemskap krävs. Om medlemskapet avbryts fryser kortet inne. Klubbförvaring ingår. Om klubbskåp: Har du köpt ett klippkort så är det bara att ta ett ledigt skåp nästa gång du är på plats. Det är först till kvarn så hittar du ett ledigt stort skåp (ovanligt) så ta det. Annars finns det lediga småskåp där man får plats med ett helset. Glöm inte skriva efternamn och mobilnummer på skåpskylten. Olåsta hänglås hänger på skåpen. Dessa ingår. Det finns en klubbskåpsinnehavarkod till ytterdörren som gäller alla dagar 06-23 så att du alltid kommer åt dina klubbor om du vill spela någon annanstans. Fråga oss på plats så får du den. Använd gärna lånebagarna och låneskor när du spelar i studion. Maila info@golfverkstan.se om du har frågor!

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until May 17 2029 incl.
Log in
1,950 SEK
Membership mandatory
Apply here.
Medlemmarnas Sommarklipp

Detta klippkort ger 12 timmars speltid under perioden 1:a maj till sista oktober. Det är ett klippkort per medlem och man kan använda maximalt tre klipp under en och samma månad. Klippen gäller 06-23 alla dagar i veckan. Ses i studion! /Golfverkstangänget

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until October 31 2024 incl.
Log in
0 SEK
Membership mandatory
Apply here.
Sommarkortet 2024

Detta kort ger obegränsat spel från 1:a maj till 31:a augusti 2024. Öppettiderna är alla dagar 06-23. Priset är 1.495 kr fram till 1:a maj. Därefter 2.495 kr. Villkor: - Man kan boka max en simulator åt gången - Man får ta med sig gäster, men inte samma gäst(er) flera gånger. (Sambo och barn är undantagna.) - Man kan boka max 3 timmar per dag PS Glöm inte bort att stänga av projektorn efter avslutat spel samt plocka upp peggar och skräp och använda återvinningen i köket för burkar/glas/papper/plast. Stort tack för hjälpen! DS

Maximum duration of booking: 60 minutes

Valid until August 31 2024 incl.
Log in
2,495 SEK
Membership mandatory
Apply here.

Coaches

About Helge

Helge är tränare och ger vanliga lektioner men mest känd är han som Golfverkstans puttningsguru . Till sin hjälp har han Quintic, vår värstingsimulator för puttning. Med simlulatorns hjälp kan Helge analysera dina styrkor och svagheter i puttningen och hjälpa dig att förbättra ditt stroke. Med resultaten som grund kan han hjälpa dig att justera in din putter så att den passar dig eller så provar ni ut en helt ny putter. Helge säljer ett utvalt sortiment från Scotty Cameron och Cleveland och det finns många olika modeller, skaft och skaftlängder att testa. En 55-minuters session med Helge kostar 995 kr och bokas på telefon 073-700 66 83.

Contact Helge

About Jakob

Jakob's namn står på skylten ovanför entrén - utan honom inget Golfverkstan. Jakob gör allt från att bygga hela set från grunden till att byta skaft och grepp, ändra loft och lie, byta feruler, fixa en repa på wedgen mm mm. Under sina utprovningar tar han sina kunder med på en upptäcksfärd i utrustningsdjungeln samtidigt som han ger din sving en översyn. Har du svingtekniska utmaningar som du behöver ta tag i innan du börjar mixtra och lägga pengar på utrustningen så kommer du få reda på det. Swingspeed är lite av Jakobs specialitet och här har han själv gått från 105 till 125 mph under åren han arbetat med Trackman. Gör en utprovning med Jakob om du är nyfiken på utrustning och på vad Jakob kan lära dig. Efter utprovningen finns inget krav på att du måste köpa något. 

Jakobs klubb- och skaftmärken: Titliest, Wokey, Srixon, Wishon, Orka, Fujikura Ventus Velocore, Mitsubishi och Xcaliber 

Pris utprovning 55 min lågpris: 495 kr, primetime 695 kr

Contact Jakob

About Michael

Michael har fått väldigt fina recensioner av Golfverkstans kunder (se recensioner nedan). Även Jakob och Carl har fått lektioner och kan rekommendera honom varmt. En lektion (55 min) kostar 850 kr på lågpristider och 950 kr på prime-tider. Priset är inklusive hyra för simulatorn. 

"Mick Parry is the archetypal modern Pro. The way he combines the athletic aspect of the swing with the mental side of the game has had a massive impact on my performance." /Marc Pedersén, Hcp 7

"Michael har hjälpt mig analysera och förstå siffrorna i Trackman och övningarna han gett mig har givit mycket goda resultatförbättringar. Jag rekommenderar Michael varmt och tror hans undervisning är effektiv för många olika skicklighetsnivåer. /Joakim Jeanson, Hcp 2Contact Michael

About Golfverkstan

Favorite

På Kammakargatan 19, mitt i city, finns sju Trackman 4 simulatorer som du kan boka för träning eller för en runda med vännerna.

Se www.golfverkstan.se för mer information.

Välkommen!

Court details

Golf INDOORS
Artificial grass (8 pcs)
Other INDOORS
Other (1 pcs)

Hours of operation

Monday
6:00 AM - 11:00 PM
Tuesday
6:00 AM - 11:00 PM
Wednesday
6:00 AM - 11:00 PM
Thursday
6:00 AM - 11:00 PM
Friday
6:00 AM - 11:00 PM
Saturday
6:00 AM - 11:00 PM
Sunday
6:00 AM - 11:00 PM

Contact information

http://www.golfverkstan.se
info@golfverkstan.se
0707220804
Kammakargatan 19
111 60, Stockholm