Available time slots

Thursday 06 October
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Courses

 • Apply

  Minitennis, HT 2022 (från 4 år)

  • Period: January 06 2020 - December 31 2022

  Eslövs tennisklubb är tennisklubben för alla oavsett ålder. Vi satsar mycket på breddverksamhet som vi på lång sikt tror kommer ta fram både en rolig och utmanande träningsverksamhet för dom som inte vill tävla men också duktiga tävlingsspelare som har målsättningar med nationella och internationella rankingsystem.

  Hösten 2015 gjordes en nysatsning i ETK, man anställde två tränare på heltid men framförallt så gjordes den 'traditionella' träningen med 4 spelare per bana/grupp om till stora 'blockpass' på alla tre banorna där vi alltid är två tränare men framförallt upp till 12/15 spelare per grupp. Detta har styrt tennisen i Eslöv till en helt ny nivå med bra utvecklingskurvor för de flesta spelare men framförallt har det skapat en bättre och större gemenskap där killar och tjejer tränar tillsammans oavsett ålder. Vi skapar grupper helt efter spelstyrka och kan stoltsera med att kön eller ålder inte har någon påverkan på något i verksamheten. 'Ensamsporten har blivit en lagsport hos oss'.

  Förutom tennisträningen erbjuder vi läger/tävlingar och en rad sociala aktiviteter tillsammans utanför tennisbanan där målet är att växa tillsammans som förening. Vi involverar oss också i projekt utanför klubben i samarbete med Eslövs kommun som te.x 'aktivitet förebygger' (tennis på skolor) och 'föreningar på stan' (nattvandring).

  Juniorverksamheten är vår framtid och prio ett men vi kan stolt meddela att vi har ca 70 vuxna i träning varje vecka och erbjuder vuxenträning för alla!

  Alla ska utvecklas i sin egen takt och efter sina egna mål. Oavsett om man vill spela en gång i veckan för att ha skoj/få motion eller om man vill bli nästa världsstjärna och träna alla dagar i veckan så ska man få precis lika mycket uppmärksamhet från tränare, styrelse och ETK. Vi hjälper och guidar spelare efter sina egna mål och ambitioner.

  Man ska kunna spela tennis hela livet. Juniorverksamheten är viktig men vi satsar minst lika mycket på att spelare i tonåren och vuxna spelare ska kunna fortsätta med tennis hela livet ut. Vi har vuxenträning varje dag i veckan och precis som med juniorerna så mixar vi herrar och damer oavsett ålder. Även med vuxna har vi sociala aktiviteter utanför tennisbanan och erbjuder även där läger och tävlingsverksamhet. I många grupper så mixas juniorer med seniorer vilket gör att klubbkänslan blir som en röd tråd i föreningen från den yngsta till den äldste.


  Application deadline: 12-31-2022
 • Apply

  Tennisträning, HT 2022 (från 6 år - vuxna)

  • Period: January 06 2020 - December 31 2022
  Application deadline: 12-31-2022

About Eslövs TK

Favorite

Eslövs Tennisklubb är föreningen för alla, oavsett om man är medlem eller inte.

Alla är välkomna att träna tennis hos oss. På ETK tränar vi tillsammans, oavsett kön eller ålder. Stora grupper och mycket aktiviteter både på och utanför tennisbanan bidrar till en trivsam gemenskap genom hela föreningen. Tennis ska vara hela livet!

Vill man bara spela tennis på egen hand bokar man det enkelt via denna sidan. Man behöver inte vara medlem för att boka men det är förmånliga priser för våra medlemmar.

Vi har två moderna anläggningar, en inomhus och en utomhus. Där finns tre banor både inne och ute.

På bana 3 inomhus erbjuder vi även badminton, minitennis och volleyboll.

Man kan även hyra vår konferenslokal för möten eller föreläsningar.

DET INGÅR INTE OMKLÄDNING NÄR MAN BOKAR TENNIS INOMHUS MÅN-FRE 08-16!

Välkomna!

Court details

Tennis INDOORS
Other (1 pcs)
Hard court (3 pcs)
Tennis OUTDOORS
Clay (3pcs)
Badminton INDOORS
Hard court (3 pcs)

Bookable times

Monday
06:00 - 23:30
Tuesday
06:00 - 23:30
Wednesday
06:00 - 23:30
Thursday
06:00 - 23:30
Friday
06:00 - 23:30
Saturday
06:00 - 23:30
Sunday
06:00 - 23:30

Contact information

http://www.eslovstk.se/
info@eslovstk.com
Ringsjövägen 2C
241 38, Eslöv