Hämtar lediga tider

Ansök om (eller bekräfta) medlemskap i klubben här.

Erbjudanden (klippkort mm)

Sommarkort 2019

Villkor: Obegränsat klippkort som gäller under sommaren. Gäller endast utebanorna och du kan max ha 2 bokningar framåt i tiden. Du behöver alltså spelat dina två tider innan du kan boka 2 nya.

Giltigt till 30 september 2019 inkl.

Kurser

Tränare

Om August

KLUBBCHEF

I grunden ekonom och sedermera journalist, som länge arbetat i sportens värld. Brinnande engagemang och älskar att bygga upp, utveckla och förvalta organisationer.

Kontakta August

Om Niklas

CHEFSTRÄNARE

Niklas är en grymt duktig och omtyckt allround tennistränare. Funkar utmärkt med de minsta såsom tävlingsjuniorer. Nyanställd (återanställd) på Brottkärrs TF i februari 2019. Vår chefstränare från och med HT19.

Kontakta Niklas

Om Oscar

TRÄNARE

Tränare tennisskolan

Tävlingsledare

Duktig på nya stilar och att utveckla de yngsta. Kan otroligt mycket tennis och älskar att följa utvecklingen av juniorerna.

Kontakta Oscar

Om Petter

Ansvarig för vuxenträningen som Petter bedriver i eget bolag under HT19

Mycket kompetent tennistränare och särskilt uppskattad för bra tempo och intensitet.  

Kontakta Petter

Om Brottkärrs TF

En av Sveriges äldsta tennisföreningar med nylagda banor, som 2018 firade 110 år av verksamhet. BTF är dessutom en av västra Sveriges största tennisföreningar sett till antalet medlemmar, drygt 700 st, och mandat i förbundet. Föreningen finns i ett perfekt läge vid kusten nära Amundöns friluftsområde i sydvästra Göteborg. Vi erbjuder tre hardcourtbanor (hallen) och en nyetablerad grusbana (Airdome) inomhus. Sommartid två nyetablerade grusbanor utomhus i en ren idyll. Det finns även en ny greenset mini-tennisbana med fint bollplank för de yngsta att använda dygnet runt. Vi erbjuder bred verksamhet i ett demografiskt kraftigt växande område. Tre fasta tränare (Petter Milleding, Oscar Sallmén och Niklas Sahlstedt) samt klubbchef (August Dunér) med många timanställda juniortränare. Klubben erbjuder daglig tennisskola för barn, tennisskola för vuxna, privatträning och är tävlingsarrangör. Utöver detta fasta abonnemang, lösa bokningsbara timmar och sommarläger. Välkommen till oss!

Baninformation

Tennis INOMHUS
Hard court (3st)
Tennis UTOMHUS
Grus (2st)

Bokningsbara tider

Måndag
06:00 - 23:00
Tisdag
06:00 - 23:00
Onsdag
06:00 - 23:00
Torsdag
06:00 - 23:00
Fredag
06:00 - 23:00
Lördag
06:00 - 23:00
Söndag
06:00 - 23:00

Kontaktinformation

http://www.brottkarrs-tennis.se
info@brottkarrs-tennis.se
031-910210
Brottkärrs Tennisväg 9
436 58, Hovås