0

Registrerade användare

0

Aktiva anläggningar

0

Bokningsbara banor

Roligare, enklare och mer lättillgänglig racketsport

Idén om MATCHi föddes när jag som före detta inbiten spelare skulle återuppta sportandet och insåg hur krångligt det var att spontant boka tider, hitta personer att spela med och smidigt tävla med kompisar på motionärsnivå.

Nu driver jag MATCHi tillsammans med ett gäng engagerade kollegor och racketspelare, bland annat medgrundarna Carljohan Hederoth och Mattias Lundström. Vi tror att du, precis som vi, vill kunna vara spontan och flexibel i din vardag. Med mobilen på fickan ska du enkelt kunna hitta en ledig bana och boka tennis, badminton, padel, squash eller pingis oavsett när du får utrymme i din redan välfyllda kalender.

Vi matchar spelare med varandra och förenklar för anläggningen

Ytterligare en av våra drivkrafter har varit att låta dig som spelar hitta personer i din omgivning att spela med på rätt nivå. Oavsett om du är nybörjare eller redan spelar avancerat vill vi att du ska kunna hitta andra entusiaster som utmanar dig på banan.

Vi märkte även ganska snart efter uppstart att klubbar och anläggningar skrek efter avlastning vad gäller bokning/avbokning, betalningar, registeruppdateringar, allmän administration och försök att skapa bättre tillgänglighet. På vissa ställen krävs avhämtning av nyckel med deposition på närmsta mack för att komma in i hall, och vi insåg att vi kunde hjälpa mycket även här! (Idag ersätter vi det med automatiska passerkodsutskick och ljusstyrning).

Det här är bara början, var med och forma fortsättningen

Vår vision är att göra racketsporter enklare, roligare och mer lättillgängliga. Oavsett om du spelar eller erbjuder tennis, badminton, squash, bordtennis eller padel. Därför har vi tagit steget vidare från traditionella bokningssystem och skapat vad vi tror är världens första racketsportsystem.

MATCHi:s racketsportssystem är utvecklat efter dina behov och önskemål - spelare, styrelse, klubbchef, administratör, tränare och receptionist - därför är det viktigt för oss att du tycker till och delar med dig av dina tips och synpunkter. Tillsammans utvecklar vi racketsporten.

Varmt välkommen!?

/Daniel Ekman och Team MATCHi

“Framtidens onlinebokning”

Magnus ”Gusten” Gustafsson
Tennisspelare och affärsman av rang som har varit bland världens tio bästa tennisspelare

“Vi utvärderade flera lösningar på marknaden innan vi hittade MATCHi. Det är enkelt, modernt och passar oss som rackethall perfekt. Vi och våra kunder är väldigt nöjda och har vi frågor är MATCHi alltid flexibla och lyhörda!”

Kristoffer Lundqvist
Hallchef på Malmö BadmintonCenter

Kontakta oss

MATCHi AB
Töpelsgatan 7
416 55, Göteborg
+46 (0)31-380 72 00
info@matchi.se