Marknadens ledande bokningssystem för racketsport

Gör din anläggning mer attraktiv för tusentals utövare. Vi erbjuder dig bättre onlinebokning, enklare administration och roligare racketsport. MATCHi är ett komplett racketsportsystem, inte bara ett traditionellt bokningssystem.

Kontakta oss

Vi har redan valt MATCHi. Gå med du också.
Se fler anslutna anläggningar

8 BANOR
21 BANOR
21 BANOR
27 BANOR

MATCHi levererar lösningen oavsett om du söker ett enklare bokningssystem, bättre kundservice eller ökad tillgänglighet genom att automatisera er anläggning med ljusstyrning och passerkoder.

Med MATCHi förenklar du inte bara vardagen för spelare utan även för era administratörer och tränare. Badminton, tennis, padel, squash eller pingis spelar ingen roll, och vill ni även kunna boka aktiviteter och träningspass för andra sporter så går det också bra. Självklart slipper ni dubbla register då vi synkar data med bokföring och kassasystem vid behov. Vi och våra partners välkomnar dig till framtidens onlinebokning och racketsportsystem.MATCHi levererar lösningen oavsett om du söker ett enklare bokningssystem, bättre kundservice eller ökad tillgänglighet genom att automatisera er anläggning med ljusstyrning och passerkoder.

Förenkla för dina medlemmar

Enklare och roligare för den som spelar

 • Bokning dygnet runt, även i mobilen
 • Snabb och säker betalning
 • Matchning av spelpartners
 • Rapportering av spelresultat med statistik

Effektivisera ditt arbete

Utvecklat och anpassat för racketsport

 • Enkelt att komma igång
 • Automatisk medlems- och meddelandehantering
 • Snabb administrering av abonnemang, träningar och prislistor
 • Smidig överblick av beläggning och intäkter

Öka din lönsamhet

Tjäna pengar, frigör tid och sänk kostnader

 • Förbetalda tider och medlemsavgifter
 • Mindre administration vid kassa och telefon
 • Nätverk av tusentals entusiastiska spelare
 • Försäljning av träningspass och digitala rabattkort online

MATCHi – utvecklat för dig

Kom igång direkt
Det är lätt att komma igång. Det enda du behöver förutom en dator är internetuppkoppling. Ett par av klubbarna på MATCHi har till och med börjat sälja tider online samma dag som de kontaktat oss.
Fri support
Vi vet att du vill ha någonstans att vända dig med frågor. Därför erbjuder vi alla våra klubbar fri tillgång till vår kunniga support både via telefon och mejl.
Vi växer med dina behov
Vill du effektivisera din anläggning och automatisera din administration? MATCHi erbjuder tjänster så som ljusstyrning, utskick av passerkoder och synk med bokföring. Allt för att förenkla, förbättra och öka er tillgänglighet.
Inga bindningstider
Vi är övertygade om att våra kunder stannar hos oss för att vi är bra på det vi gör och erbjuder det våra kunder behöver. När du tecknar ett avtal med MATCHi är du därför fri att avsluta samarbetet när du önskar
Snabb avkastning på din investering
Vi har sett att en extra bokning per dag eller en sen avbokning som trots det redan är betald resulterar i 54 000 kronor extra per år för en genomsnittlig anläggning. Vår prismodell bygger på att ni snabbt ska få tillbaka er investering och mer därtill.
Lätt att använda
Det är väldigt viktigt för oss att alla, oavsett datavana, ska kunna använda MATCHi. Därför har användarvänligheten varit central genom hela utvecklingen. Jämför oss gärna med andra produkter och tjänster på marknaden, vi är stolta över vår tjänst.
Fokus på racketsporten
Vi är ett team som brinner för att förbättra racketsverige. Det betyder att vi finns där för dig, förstår din vardag och att vi kontinuerligt utvecklar tjänsten för att alltid vara det bästa alternativet för dig och dina medlemmar.

Vill du veta mer? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.