Available time slots

Thursday 07 July
Loading available time slots

Offers (discount cards, etc.)

10 för 9 Klippkort

Köp 10st speltillfällen, betala för 9st!

Valid until December 31 2022 incl.
Log in
5,310 SEK
Semester Klippkort

Reducerat pris v29-32!

Valid until August 14 2022 incl.
Log in
2,500 SEK

Courses

 • Apply

  Kvällskurs Augusti

  • Period: August 01 2022 - September 16 2022
  • Price: 2,590 SEK

  Kvällskurser Vardagar Augusti-September 2022!

  Nu drar vi igång våra populära kurser! Kurserna anordnas under kvällstid på måndag och tisdagar med start kl 17, 18 eller 19. Oavsett om du är nybörjare som vill komma igång med padel eller en erfaren spelare som vill ta ditt spel till nästa nivå, kommer vi hitta en lämplig grupp för dig. Man får även lämna önskemål om man vill delta i en damgrupp, herrgrupp eller mixgrupp. 

  Vad ingår:

  6 st kurstillfällen i grupp med tränare under 6-8 veckor med start 1:a augusti. Varje kurstillfälle varar 55 minuter och man spelar i samma grupp, dag och tid varje vecka. Det går självklart bra att lämna önskemål om tid nedan. Lån av racket ingår samt en sportdryck per träningstillfälle. Pris: 2 590 kr


  Nivåindelning:

  Vi anordnar grupper på tre olika nivåer,  vänligen inkludera önskad nivå i fältet "Övrigt", exempelvis "Nybörjare plus och Medel minus"  

  Nybörjare

  För de som spelar padel för första gången och saknar erfarenhet från andra racketsporter

  Nybörjare plus och Medel minus

  För de som antingen har spelat padel ett fåtal gånger eller har gedigen erfarenhet från andra racketsporter som tennis. Detta kan ses som en fortsättningskurs om man har tidigare deltagit i en nybörjarkurs hos oss.

  Medel

  För de som har spelat padel regelbundet ett tag, cirka ett år. Här bör man känna till padelns grundslag och ha full koll på hur matchspel går till.

  Medel plus och Avancerad

  Vänligen hör av dig direkt till 070 741 8238 eller Michael@cpn.club för anmälan till kurser för avancerade spelare.


  Vid regn och förhinder:

  För att säkerställa bästa upplevelsen kan vi ställa in träningstillfällen vid regn, ni meddelas om detta via antingen MATCHi eller telefon. Då förlängs kursen med en vecka, dock senast till 20:e September. Vid det osannolika scenariot att vi inte kan erbjuda 6 kurstillfällen innan 20:e September, får varje deltagare ersättning för uteblivit tillfälle (423 kr/tillfälle). Vänligen säkerställ att ni kan delta på kursen fram tills 20:e September innan ni anmäler er. Om man får förhinder och inte kan delta på ett kurstillfälle har vi tyvärr inte möjlighet att ge ersättning för detta, men man har lov att erbjuda sin plats till en ersättare.


  Fältet "Övrigt"

  Vänligen inkludera vilken nivå du spelar på. Om du enbart önskar spela i en grupp med spelare med samma könstillhörighet, exempelvis dam- eller herrgrupper, kan du ange detta här. Om man är flera och vill hamna i samma grupp, vänligen skriv namn på personerna man vill spela med. Andra generella önskemål som man vill framföra till oss kan också läggas till i detta fält.


  Om vi inte hittar en passande kursgrupp

  Om vi inte hittar en passande kursgrupp så får ni självklart återbetalning för er anmälan. Kursgrupper ska ha 2-4 st deltagare i liknande nivå.


  Allmänna frågor

  Om ni undrar något är ni varmt välkomna att kontakta mig på 070 741 8238 eller Michael@cpn.club. Ni kan även höra av er ifall ni är intresserad av kurs, men inget av ovanstående dagar passar. Ring för snabbast kontakt. Hoppas vi ses på banan snart!

  Application deadline: 08-01-2022

Applications

 • Apply

  Anmälan till abonnemangstid 2022

  • Period: April 01 2022 - October 31 2022

  Vad kul att du hittade hit och är intresserade av abonnemangs tid 2022 hos oss på CPN.

  För våra abonnemangstider har vi tre olika kategorier. Anteckna vilken kategori du önskar i "övrig information".

  • Kategori 1 - 10 veckors abonnemang 590 kr per bokad timme.
  • Kategori 2 - 20 veckors abonnemang 540 kr per bokad timme.
  • Kategori 3 - 30 veckors abonnemang 490 kr per bokad timme.

  Fyll i ansökan nedan så återkommer vi inom kort till dig.


  Application deadline: 10-31-2022
 • Apply

  Studentrabatt CPN

  • Period: April 20 2022 - December 31 2022

  Är du student och vill ta del av våra förmånliga studenterbjudanden? Anmäl dig här!

  Vi vill bidra till ett roligare och ett mer hälsosamt studentliv. Därför arbetar vi kontinuerligt med att ta fram studenterbjudanden som ger er möjlighet att spela padel i en härlig utomhusmiljö i centrala Stockholm till förmånliga priser.

  Just nu får alla studenter ta del av vårt student drop-in erbjudande, där man får spela när man vill för 280 kr/tim. Rabatterade banpriserna syns på Matchi inom 2 timmar innan start av bantiden och man kan även boka ledig bana på plats om man är inlagd som student hos oss. 

  Som student får man även 100 kr rabatt på banbokningar vardagar kl 07-16. 

  Anmäl er här för att ta del av detta och få information om framtida erbjudanden!

  Vi kommer kolla med Mecenat för att verifiera att ni studerar. Om ni inte har ett Mecenatkort, kan ni via mejl få en uppmaning om att ni behöver komplettera med ett studieintyg innan vi kan aktivera er studentrabatt. Ett annat alternativ är att vi lägger till studentrabatten på en mejladress ni har fått från skolan, exempelvis @hhs.se, @kth.se, @su.se, m.m.

  Om ni har några frågor eller förslag på hur vi kan förbättra våra studenterbjudanden, vänligen kontakta Michael@cpn.club

  Vänligen notera att rabatten läggs till manuellt av oss efter ni har gjort er anmälan er. Normalt sätt kollar vi detta en gång om dagen. För snabbare respons, besök anläggningen under våra bemannade öppettider eller ring 070 741 8238.

  Hoppas vi ses på banan!

  Application deadline: 12-31-2022

Coaches

About ‏‏‎ ‎‎‎Kevin

Tjena!

Kevin heter jag och är tränaransvarig för CPN. Jag är 25 år gammal och föredetta elitspelare i badminton med ca 15 år i nacken.

Min styrka är att jag är väldigt pedagogisk och kommer alltid att utforma och anpassa träningarna just för dig, för ditt tempo och din kunskap.

Förutom tävlandet i badminton har jag även coachat och tränat junior landslagsspelare där mycket fokus ligger på att notera detaljer och övningar som reflekterar till matchsituationer.

Eftersom mina träningar anpassas efter dina önskemål, är jag tillgänglig oavsett din nivå, nybörjare så som medel och avancerad.

Hör av er till mig ifall ni vill börja träna hos oss på CPN! Jag hjälper er hitta lämplig tränare utifrån era behov. 
Contact ‏‏‎ ‎‎‎Kevin

About ‏‏‎ Michael

Hej där!

Michael heter jag och är bl.a. aktivitetsansvarig för CPN. Min ambition är att engagera fler i sporten och se till att våra gäster får en rolig och givande upplevelse här. Jag anordnar padelaktiviteter såsom vinnarbanor, americanos, frukostpadel, turneringar, AW-padel och företagsevent samt ansvarar för företagssamarbeten. Är även tränare i mån av tillgänglighet.

Vänligen hör av er till mig om ni har några frågor om vår aktivitetsverksamhet!

Vi ses på banan! 

Contact ‏‏‎ Michael

About Oliver

Mer information kommer strax! För bokningar kan ni nå Oliver via telefon eller på mejl.

Contact Oliver

Activities

 • Mexicano/Vinnarbana Medel utomhus

  Level: 4 - 6
  Välkommen till vår Vinnarbana! Här spelar man matcher i 2 timmar och lär känna nya padelspelare i härlig utomhusmiljö! Man anmäler sig som ensam spelare och spelformen är Mexicano. Mexicano är en roligare variant av Americano där ens prestation avgör vilket motstånd man möter, därav blir det jämnare matcher. Varje match varar i cirka 12 minuter och när signalen låter stoppas matchen, vinnarna kliver upp en bana och förlorarna kliver ned en bana. Därefter byter man partner. Paret som står på vinnarbanan när turneringen är slut krönas som vinnare och får ett litet pris.

  Bollar och pris till vinnarna ingår i priset.

  Våra Vinnarbanor på medelnivå tillämpar ett resultatbaserat poängsystem. Ju högre poäng man har desto närmre vinnarbanan kommer man placeras i början. Man samlar poäng genom att delta i Americanos och får bonuspoäng för goda placeringar. Om du spelar på en högre nivå och vill börja högt upp, vänligen kontakta michael@cpn.club

  Nivån är medel vilket innebär att man spelar på nivå 4-6. Man bör ha spelat padel regelbundet i minst ett år, behärska grundslagen samt alla regler och aspekter av matchspel. Om du är osäker på din nivå, kontakta oss så hjälper vi dig!

  Nyckelord: Americano, Mexicano, Turnering, Padel, Event, Träning, drop-in, medel, avancerad, Vinnarbanan
  11:45 - 14:00
  07-10-2022
  2/20
  325 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)
 • Drop-in träning Medel

  Level: 4 - 6
  Här får ni finslipa er padelteknik i grupp med tränare! Vi kombinerar slagövningar och taktik som kan appliceras i matchspel. Vi kombinerar slagövningar och taktik med matchspel. Vid 5 eller fler deltagare kommer vi båda ha en tränarbana där ni får köra bollövningar tränare och en matchbana där ni får applicera kunskaperna.

  Nivån är medel vilket innebär att ni bör ha spelat padel under en längre tid och ha full koll på de olika aspekterna inom matchspel.
  13:00 - 14:30
  07-13-2022
  0/8
  445 SEK
  Book
  Show more occasions (totally 1)

About CPN Norra Djurgårdsstaden

Favorite

Välkommen till CPN Norra Djurgårdsstaden. Vi är en av Stockholm största utomhusanläggningar som erbjuder en unik padelupplevelse.

Hos oss kan du spela padel på 10 banor i en trevlig utomhusmiljö med 3 minuters gångavstånd till närmsta busshållplats. Våra padelbanor är byggda av högsta kvalitet med rejält tilltagen takhöjd för bästa spelupplevelse. Utöver padeln har vi ett fullutrustat utegym tillsammans med Actic samt en fantastisk restaurang där du kan slå dig ner för en matbit eller någonting gott att dricka. På CPN Norra Djurgårdsstaden erbjuder vi även möjligheten till hyra rackets och köpa bollar.

Vi ser fram emot att ses on eller off court!

Välkommen!

Court details

Padel OUTDOORS
Artificial grass (10pcs)

Hours of operation

Sunday
07:00 - 22:00
Monday
07:00 - 22:00
Tuesday
07:00 - 22:00
Wednesday
07:00 - 22:00
Thursday
07:00 - 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00

Contact information

http://cpn.club
hello@cpn.club
04680060
Madängsgatan 12
11544, Stockholm