Lediga tider

onsdag 16 juni
Hämtar lediga tider

Anmälningar

 • Ansök

  Barn- och ungdomsträning (HT21)

  • Period: 23 augusti 2021 - 31 oktober 2021
  • Pris: 750 SEK

  Barn och ungdomar - varmt välkomna till Nybro Padelklubb och vår nya satsning på just er! 

  Till hösten (Vecka 34) startar Nybro Padelklubb upp sin satsning på barn och ungdomar i Nybro kommun. Vi vill att fler barn och ungdomar ska hitta till denna nya och spännande sport! Vi kommer under sommaren att utbilda 12 ungdomstränare i klubben hos Prio Padel Academy för att alla barn ska få bästa möjliga utbildning hos oss.

  Nu tar vi in anmälningar från barn och ungdomar i åldrarna 7-14 år. Alltså de barn som är födda 2007 till 2014. Varje barngrupp består av sex barn och leds av en tränare. Träningar kommer vara förlagda kvällstid samt helg. Vid många anmälningar bildas fler grupper. Hos oss ska alla barn och ungdomar få plats.

  Träningarna är tänkt att starta vecka 34 och pågå under en termin (10 veckor) där man tränar 1h i veckan. Är intresset stort för två träningar i någon åldersklass kommer vi att arbeta för att det blir verklighet. Men utgångsläget är 1h/vecka. När en termin är slut, inleds en ny.

  Kostnaden för en termin är endast 750kr per barn. Alla barn får en vattenflaska vid första träningen. Har man inget rack så finns detta att låna av oss utan kostnad. Rack går även att köpa i vår butik.

  För alla barn som anmäler sig till träning i höst så ingår ett medlemskap i Nybro Padelklubb under ett år.
  Sista ansökningsdatum: 2021-07-31
 • Ansök

  Malkars Padelstege

  • Period: 21 juni 2021 - 17 september 2021
  • Pris: 200 SEK

  Nybro City Padel fortsätter att göra satsningar för att ni ska ha det lite roligare och bli lite bättre i ert utövande. Därför är vi glada att, i samarbete med Malkars träningscenter, presentera Malkars Padelstege. Tävlingen avgörs mellan den 21 juni till och med 17 september. Prisbordets värde kan komma att uppgå till hela 30 000kr beroende på antalet anmälda lag.

  Padelstege kan beskrivas som en mix av seriespel och turneringsspel. Men den stora skillnaden här är att det inte finns några divisioner. Alla deltagare är med på samma stege. Häng med här så förklarar vi hur det fungerar!

  Så fungerar Malkars Padelstege

  Alla lag i en padelstege tävlar om placeringar genom att utmana varandra. För att klättra i stegen utmanar man lag max 5 placeringar ovanför. Vinner utmanaren klättrar de till förlorarnas placering. Om det utmanade laget förlorar tappar de en placering i stegen. Det finns bara en padelstege. I den kan hundratals lag vara med. Detta betyder att alla lag tävlar mot varandra. På Nybro City Padel kommer vi att ha en damklass. herrklass och en mixklass. Alla befinner sig dock som sagt i samma stege och vinnare är det bäst placerade laget i varje klass, tvåa det näst bäst placerade laget i varje klass. Och så vidare. Det betyder att damer kan utmana herrar. Herrar kan utmana damer och mixpar kan utmana herrar. Så länge de som utmanas ligger maximalt fem placeringar ovanför. Det finns ingen övre gräns i antalet matcher per lag - utan varje lag får spela hur många matcher man själv vill.

  Initialt placeras man i stegen på den nivå man hör hemma (Anges vid anmälan) och man spelar såldes mot jämlikt motstånd. Blir man utmanad får man inte tacka nej, utan måste hitta ett datum inom två veckor, helst en vecka. Tackar man nej kan laget få en varning om inte goda skäl föreligger. Tackar man nej två gånger riskerar man att uteslutas. Priser kommer att delas ut till till ettan, tvåan och trean i varje klass. Dessutom kommer vi lotta ut priser bland alla deltagare. Bland annat kommer de som spelat flest matcher att belönas. En spelare får delta/anmäla sig som spelare i både mixlag och damlag/herrlag. Men får dock inte anmäla sig i två olika herrlag/damlag. 

  Anmälningsavgiften till padelstegen är 200kr per lag. Anmälan sker lagvis, inte individuellt. Glöm inte att ange under "Övrig information" vilken klass ni anmäler er till.

  Mer specifik information mailas ut till alla anmälda före start som beräknas bli den 21 juni då ni också får en inbjudan till det system vi valt att använda oss av i vår padelstege. 

  Så - vänta inte - anmäl er och börja fundera på vilka ni ska utmana först! Bjud in era vänner och bekanta och vinn! 

  Sista ansökningsdatum: 2021-06-20

Aktiviteter

Om Nybro City Padel

Favorit

Varmt välkomna till regionens största padelhall. Här finns en av Sveriges häftigaste center courts samt ytterligare tre dubbelbanor och två singelbanor. Högt till tak (8-9,5 meter) för tuffa och jämna matcher. Arenan är uppdelad i två hallar med mycket luft mellan banorna. Här finns shop, omklädningsrum, rack att hyra och ett obemannat café.

Baninformation

Padel INOMHUS
Konstgräs (6 st)

Öppettider

Måndag
06:00 - 24:00
Tisdag
06:00 - 24:00
Onsdag
06:00 - 24:00
Torsdag
06:00 - 24:00
Fredag
06:00 - 24:00
Lördag
06:00 - 24:00
Söndag
06:00 - 24:00

Kontaktinformation

info@nybrocitypadel.se
Emmabodavägen 9
382 45, Nybro