Registration for Intresseanmälning Kurs för vuxna

  • 27 januari 2020 - 04 juni 2020

Kurs startar först när en grupp är full med 4 deltagare. Vi återkommer med erbjudande till den mailadress ni angett i intresseanmälningen så snart vi har en full grupp. Ni behöver inte kontakta oss.

Tillfällen

Preliminärt start vecka 6-10

Uppehåll: Vecka 9 Sportlov, Vecka 15 & 16 Påsklovsveckor

Sista kurs tillfället: vecka 23 (1-5 juni)

55 min / vecka

Kostnad

275 kr / tillfälle x antal veckor.

Faktureras till mailadress angiven i intresseanmälan och ska vara betald innan första kurstillfället.

Tränare: Filip Gustavsson (i vissa fall ersättningstränare)

Intresseanmälan dag, tid och grupp:

Tänk på att det är större chans att få plats i en grupp om du anger flera möjliga dagar och tider. Vi prioriterar vi att erbjuda de personer som ansöker till grupper som saknar en person. Möjliga dagar och tider och platser som finns kvar:

Måndag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20 & 20-21: 16 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam eller herrgrupp efter nivå på deltagare. Måndags grupper startar inte innan vi har 3-4 fulla grupper preliminärt v 6-10 eller senare

Tisdag kl. 17-18: 4 platser kvar i 1 grupp. Denna grupp vill vi starta så fort som möjligt och önskar snabbt intresse från både dam och herr.

Tisdag kl. 20-21:  1 plats HERR. I grupp Nivå 3-5 Upptäckare+. Omgående start.

Onsdag kl. 17-18: 1 plats HERR. I grupp nivå 3-5 Upptäckare. Omgående start.

Onsdag kl. 18-19: 1 plats DAM. I grupp nivå 1-3 Nybörjare. Omgående start.

Torsdag kl. 16-17: 4 platser kvar i 1 grupp. Denna grupp vill vi starta så fort som möjligt och önskar snabbt intresse från både dam och herr.

Deltagande/Villkor:

Denna kursanmälan är endast intresseanmälning. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi pusslat in dig i rätt grupp.

Om du inte har möjlighet att delta vid något lektionstillfälle under perioden finns tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid eller flytt av lektionstid. Tackar du ja till kursen efter mail erbjudande från oss är anmälan bindande med fullt betalningskrav.

Kursbeskrivning

Fastna inte ordagrant i beskrivningen för respektive kurs, den är mer till för att få in rätt nivå på deltagare till respektive kurs. Vi anpassar nivån på vad vi lär ut utefter gruppens behov. Vi ser ofta att anmälda tjejer oftast är en nivå högre än vad den angett och killar oftast en nivå under det den angett:) Tänkt på att nivå 10 är Sverige Elit. Vi vill att alla deltagare ska bli bättre padelspelare!

Nybörjaren (nivå 1) och Nybörjaren+ (nivå 2) - Du är ny för sporten, men nyfiken på att lära dig från grunden. Vi går igenom grunderna i spelet, regler, de olika slagteknikerna, hur man använder bakglaset.

Upptäckare (nivå 3), Upptäckare+ (nivå 4-5) - Du förstår grunderna i padel och reglerna. Du vet vart du ska stå på banan, fram respektive bak. Du har eventuellt prövat att slå bandeja och vill lära dig det ordentligt under denna kurs. Vi börjar introducera övningar avseende samspelet mellan dig och din partner. Vi fortsätter och tränar på isolerad teknik för att förbättra varje slag.

Padellover (nivå 5), Padellover+ (nivå 6-7) - Överflyttningar från defensiv till offensiv. Lära sig de olika sätten man ska slå bandeja på. Inblickar i matchsituationer, övning i matchsituationer. Isolerad teknikövning med vinkeln i glaset. Positionering i matchsituationer. Strategi och taktik som par.

Syfte: bli bättre på Padeltennis

Mål: efter kurs ha mer kunskap än innan kurs på respektive slag/övning.

De olika slagen/övningarna anpassas efter hela gruppens nivå och färdighet. Tränaren ger också personlig feedback. Vi jobbar för att vara så rättvisa som möjligt med hur mycket personlig feedback vi hinner ge per tillfälle. Varje lektion fokuserar vi på en av nedan slag/övning. Vissa veckor sker repetition vissa av slag/övningar:

- Forhand bakplan

- Forhand bakplan med glas

- Forhand serve retur

- Backhand bakplan

- Backhand bakplan med glas

- Backhand serve retur

- Forhand volley (halvplan, nära nät, halvvolley)

- Backhand volley (halvplan, nära nät, halvvolley)

- Bandeja

- Smash

- Serv

- Positionering i banan vid respektive slag

- Matchtaktik

Personuppgifter

Fyll i fullständiga uppgifter för den anmälan gäller

Adressuppgifter

Fyll i adressuppgifter för den anmälan gäller

Vilka dagar och tider kan du spela?

Bocka för de dagar du kan spela. Ange även tidsintervall.
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 19:00
16:00 - 17:00

Bocka för om du spelat tidigare och ange hur länge - plus uppskattad nivå 1-10 där 10 är proffs och 1 nybörjare

Jag var med förra terminen*

Ange om den som anmäls deltog/deltar i föreningens verksamhet förra terminen

Har ni specifika önskemål eller frågor, fyll i det här