Registration for Nya anmälningar Tennisskolan VT 2020

  • 07 januari 2020 - 13 juni 2020

Nya anmälningar för Tenniskola  Blå, Röd och Orange (mini och miditennis). 

Tennisskola Blå är en grupp för spelare i åldern ca 3-6 år och är en del av BTKs Tennisskola. Fokus läggs på lek, samvaro, bollvana och koordinations övningar.

Barnen kastar och fångar mycket boll, springer och hoppar, använder rockringar och de får även lära sig alla tennisen grundslag som är forehand, backhand, serve & volley, de ska även lära sig att ”spela ” tennis genom övningar där de får samarbeta i par. Efter varje termin flyttas de barnen som anses vara mogna/redo till nästa nivå̊ i deras tennisutveckling.

I Tennisskola Röd introduceras spelarna för själva ”tennisspelet” vilket innebär att det läggs mycket fokus på att lära spelarna starta & spela själva. Under ett spelår får man inte bara lära sig slagen forehand, backhand, serve & volley utan också hur man startar boll, samarbetar i par, spelar match, rör sig på banan osv.

Vi lägger även mycket tid på att utveckla och stärka spelarnas motorik & koordination. Detta gör vi i roliga former som exempelvis hinderbana, olika rack & boll övningar eller lekar.

Tennisskola Orange är steget efter Tennisskola Röd. Här spelar man med vanligt nät, orangea bollar och här har man begränsat banan (orange bana). Barnen fortsätter att träna på koordinationen och rörelseförmåga då dessa två områden är mycket viktiga i deras utveckling. Vi fortsätter att bygga på det som vi har lärt oss i Tenniskola Röd samt att fokus ligger på grundläggande tennisteknik och framförallt mycket fokus på serve.


Personuppgifter

Fyll i fullständiga uppgifter för den anmälan gäller

Adressuppgifter

Fyll i adressuppgifter för den anmälan gäller

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Bocka för om du spelat tidigare och ange hur länge - plus uppskattad nivå 1-10 där 10 är proffs och 1 nybörjare

Hur många tillfällen vill du träna varje vecka? (i mån av plats)*

Ange hur många tillfällen du vill träna

Har ni specifika önskemål eller frågor, fyll i det här