Anmälan till Juniortennis ca 8-18 år - HT17/VT18

  • 28 augusti 2017 - 11 maj 2018

I HTKs juniorverksamhet erbjuder vi ett antal olika modeller för spelare under 18 år. Hela konceptet bygger på att man anpassar utrustningen efter spelaren för att uppnå en så effektiv inlärningsprocess som möjligt. Gemensamt för alla nivåer och grupper är fokus på koordination och rörelseförmåga då dessa är viktiga byggstenar för att utvecklas till en duktig tennisspelare.

MidiTennis ca 8-10 år

Miditennis är steget efter Minitennisen. Här spelar vi på fullstor bana med indragen baslinje och vanligt nät, samt med Midiboll som är 50% mjukare än en vanlig boll.I Miditennisen fortsätter vi att träna på koordinationen och rörelseförmåga då dessa två områden är mycket viktiga för utvecklingen. Det läggs också fokus på grundläggande tennisteknik och framförallt mycket fokus på serve.

MaxiTennis ca 10-13 år

Maxitennis är steget efter Miditennisen. Här spelar vi på fullstor plan med en tennisboll som är 25% mjukare än en vanlig boll. I Maxitennisen fortsätter vi att träna på koordinationen och rörelseförmåga då dessa två områden är mycket viktiga för utvecklingen.Här är det också fokus på grundläggande tennisteknik och framförallt mycket fokus på serve. En viktig del av Maxitennisen är att bli bekant med tävlingsmomentet.

UngdomsTennis/Hårdboll ca 11-18 år

Hårdbollstennis är steget efter Maxitennisen.I hårdbollstennisen spelar vi med vanlig tennisboll på fullstor bana.Här fortsätter vi att träna på koordinationen och rörelseförmåga samt fortsätter utveckla teknik och taktik i spelet, och lägger lite mer fokus på poängspel.


Tider & Avgifter

Tenniskolan bedrivs på vardagar mellan ca 15:00-20:00.
Höstterminen startar 28 augusti och avslutas 15 december.
Vårterminen startar 8 januari och avslutas 11 maj.

  • Anmälan avser HT17 och VT18. Önskar ni avsluta träningen efter HT17 måste ni skicka mail till hudiktennis@gmail.com innan 10 december. Om ni inte avanmäler er förutsätter vi att ni önskar fortsätta VT18 och ni behöver inte göra något.

För mer info gå in på HTK´s hemsida. http://site.hudiktennis.se/

Platsförslag
I första hand kommer vi schemalägga de som var med under HT17. Efter anmälningstidens utgång tar vi löpande emot anmälningar och försöker i mån av tid och plats att placera in alla spelare i lämpliga grupper.

Om anmälan gäller vårterminen 2018, vänligen skriv VT18 i övrigt.


Personuppgifter

Fyll i dina fullständiga personuppgifter

Adressuppgifter

Fyll i dina adressuppgifter

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Vilka dagar och tider kan du spela?*

Bocka för de dagar du kan spela. Ange även tidsintervall.
15:00 - 20:00
15:00 - 19:00
15:00 - 20:00
15:00 - 19:00
15:00 - 20:00

Bocka för om du spelat tidigare och ange hur länge - plus uppskattad nivå 1-10 där 10 är proffs och 1 nybörjare

Hur många tillfällen vill du träna varje vecka? (i mån av plats)*

Ange hur många tillfällen du vill träna

Har ni specifika önskemål eller frågor, fyll i det här