Registration for ÅTERANMÄLAN TENNISSKOLA HÖSTSÄSONGEN 2020 - GRÖN NIVÅ

  • 24 August 2020 - 19 December 2020

Det har blivit dags att återanmäla sig inför höstterminen 2020. Nedan finner du information om hur du går till väga med din återanmälan.

1) Senast fredagen 14 augusti vill vi att du återanmäler dig genom formuläret nedan. Här du fyller i dina uppgifter och anmäler dig på så vis. Din återanmälan bekräftar att du önskar behålla din plats i barn- och ungdomsverksamheten.OBS! Det innebär inte nödvändigtvis samma grupp och träningstid som föregående termin. Däremot är alla som återanmäler sig i tid garanterade minst en träningstid i höst.

2) Måndag 17 augusti presenterar vi samtliga registrerade återanmälningar på vår hemsida. Se till att kontrollera så att vi har mottagit din återanmälan.

3) För att underlätta schemaläggningen skall du skicka in dina skoltider i ett formulär som kommer att finnas på hemsidan från onsdag 19 augusti. Eftersom datumen för alla skolstarter varierar har vi inget exakt datum för när det skall skickas in men vi vill att detta sker direkt när ni har schemat att tillgå. Uppgifterna ger oss möjlighet att göra en så bra planering som möjligt för att undvika efterhandsjusteringar av träningsgrupperna. Vi kommer att utgå ifrån att spelare från 12 år eller äldre har möjlighet att ta sig till träningen på egen hand.

4) Senast på kvällen fredag 21 augusti kommer det färdiga träningsschemat vara klart och ligga under nyheter på hemsidan samt på anslagstavlan i tennishallen mittemot bana 1. Du ansvarar helt och hållet själv för att ta reda på dina träningstider. Inga övriga utskick kommer att göras.

5) Höstterminens första träningstillfälle är måndag 24 augusti. Höstterminen består av totalt 16 träningsveckor (istället för som tidigare 14 eller 15 veckor) med uppehåll för höstlov vecka 44 och där sista träningstillfället är lördag 19 december. Det kan även förekomma andra datum under säsongen då träningen är inställd och detta kommuniceras i samband med säsongsstart eller inför varje datum.

6) Det finns olika återanmälan - en för varje färg. Varje färg motsvarar vilken boll som träningen till största delen bedrivs med. Om spelaren t.ex. tränade med en grön boll under vårsäsongen skall denna återanmäla sig till "Återanmälan Tennisskola Höstsäsongen 2020 - Grön nivå". Samtliga spelare som under vårsäsongen spelade minitennis skall anmäla sig till "Återanmälan Tennisskola Höstsäsongen 2020 - Röd nivå". Är du osäker ta kontakt med mikael.pihl@ullevitk.se.

Vid eventuella frågor ta kontakt med mikael.pihl@ullevitk.se. 

Träningsavgifter:

1 träningstillfälle per vecka = 2000 kr

2 träningstillfällen per vecka = 3800 kr

3 träningstillfällen per vecka = 5400 kr

För att deltaga i verksamheten tillkommer även en medlemsavgift på 250 kr. Medlemsskapet gäller ett kalenderår.

* Träningsavgifterna avser perioden vecka 35-51 med uppehåll vecka 44.

Personuppgifter

Fyll i fullständiga uppgifter för den anmälan gäller

Adressuppgifter

Fyll i adressuppgifter för den anmälan gäller

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Vilka dagar och tider kan du spela?*

Välj de dagar som passar, samt ange vilka tider under dessa dagar som önskas genom att justera reglagen
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
14:00 - 17:00
14:00 - 17:00
14:00 - 16:00
11:00 - 14:00

Jag var med förra terminen*

Ange om den som anmäls deltog/deltar i föreningens verksamhet förra terminen

Hur många tillfällen vill du träna varje vecka? (i mån av plats)*

Ange hur många tillfällen du vill träna

Har ni specifika önskemål eller frågor, fyll i det här