Registration for Seriespel hösten 2021

  • 21 August 2021 - 10 October 2021

Seriespelet hösten 2021!

Vi hoppas att vi kan köra seriespel hösten 2021, men reserverar oss såklart för att Svenska Padelförbundet och de allmänna restriktionerna kan ge oss ett annat läge.

Om du och din spelpartner är sugna på att mäta era krafter med andra under sköna former i serien på Padel Torsvik, är det dags att anmäla ert intresse nu.

Vi hoppas starta serien i slutet av augusti.

Ambitionen är att ha tre serier i varje klass, och åtta lag i varje serie. Det blir dam-, mixed- och herrserier även under hösten 2021.

Även i denna omgången kommer matchtiden att vara 90 minuter, för att hinna spela klart matcherna utan stress. Vi spelar tre set.

Serierna kommer att spelas under lördagar och söndagar, vi återkommer med exakt fördelning mellan serierna. Det kommer att finnas generöst med tider under andra veckodagar att byta till om det absolut inte funkar med schemalagd dag, men vi vill att ni tänker till vid anmälan om spel på helger kommer att funka för ditt lag. Anmäl er inte om ni inte kan spela på helger.

I den här omgången av seriespelet spelar varje lag sju matcher, förutsatt att vi får ihop åtta lag i varje serie.

När ni anmäler laget är vi tacksamma om ni hittar en rimlig nivå för ert lags spelstyrka, så att ni och era motståndare får så jämna och roliga matcher som möjligt.

Kostnaden per spelare för dessa sju seriematcher är 950 kronor, och för laget 1900 kronor. Det är samma kostnad som att hyra banan för eget spel vid dessa tider, i seriespelet får ni bonusen med matchmomentet och möjligheten att hitta nya kompisar att spela med!

De lag som redan finns med i seriespelet har förtur att fortsätta i serierna, men vi kommer också att behöva fylla på med fler lag.

Så, tveka inte att anmäla ert intresse redan nu, vi har ett antal lag på kö sedan tidigare!

Personuppgifter


Adressuppgifter


Ange ungefärlig spelnivå*


Namn och uppgifter för din medspelare, inklusive kontaktuppgifter

Ange eventuell övrig information här