Intresseanmälan: Juniorträning och Padelskola

  • 01 September 2021 - 03 June 2022

Välkommen till Actionpadels Padelskola! 

Innan du kan anmäla din Junior till denna intresseanmälning för träning måste din Junior ha ett eget Matchikonto. Ni kan tyvärr inte använda en vuxens/seniors/eget Matchikonto för denna anmälan. Du som förälder/målsman kan såklart "äga" och sköta mailadressen och lösenordet för juniorens Matchikonto.

  1. Säkerställ att ni har en dedikerad befintlig eller ny mailadress som ni använder till er junior (exempelvis en Outlook eller Gmail)

  2. Gå till www.matchi.se och logga eventuellt ut med ert vuxna/egna konto. Skapa sedan ett nytt Matchikonto med er Juniors mailadress och skapa ett lösenord

  3. När ni är inloggade med er Juniors Matchikonto går ni sedan tillbaka till denna anmälningslänk: Intresseanmälningslänk juniorträning
    och anmäler intresse för träning i Actionpadel Club

När vi har plats för din Junior i en grupp återkommer vi per telefon eller mail med erbjudande. Ni behöver inte kontakta oss.


Padelskola en aktivitet för våra medlemmar i idrottsföreningen Actionpadel Club.

Läs mer om medlemskapet, förmåner och anmälan HÄR 150kr för juniorer. Exempelvis ingår en Club t-shirt (värde 250kr) första året er Junior blir medlem.

För er som redan fått plats i en juniorgrupp säkerställ medlemskap i Actionpadel Club genom er Juniors egna Matchikonto. Ni som inte vill var med i Actionpadel Club innan ni fått erbjudande om plats i termins träning säkerställer medlemskap direkt efter ni tackat ja till platsen.

Det kan finnas platser kvar i en grupp fastän träningarna redan startat. Därför är det viktigt att ni anmäler intresse. Er intresseanmälan ligger kvar tills vi har en plats även om det kan ta månader eller år innan vi har plats. Vi kontaktar er om plats finns i någon passande grupp.


Varje träningstillfälle är 55 min och kostar 167kr

Vi startar oftast i månadsskiftet augusti/september och avslutar veckan före skolavslutning.

Vi har uppehåll från träning, höstlov, jullov, sportlov, påsklov

Kostnad

167 kr / tillfälle x antal veckor.  (om ni får plats efter ordinarie start, drar vi bort veckor) Vi fakturerar terminsvis.

När ni fått erbjudande om plats och svarat ja är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Faktureras till den mail ni angett i anmälan.

Tränare: Filip Gustavsson & Christian Calleja. Våra duktiga elitjuniorer William och Jonte tränar några yngre grupper. (i vissa fall ersättningstränare om ordinarie tränare är sjuk)

Möjliga dagar och tider: Tänk på att det är större chans att få plats i en grupp om du anger flera möjliga dagar och tider.

Måndag-Torsdag kl. 14:00-18:00


Deltagande/Villkor

Denna kursanmälan är endast intresseanmälning. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi pusslat in dig i rätt grupp.

Tackar du ja till kursen efter erbjudande på mail från oss är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Om ni inte har möjlighet att delta vid något lektionstillfälle under perioden finns tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid eller flytt av lektionstid.

Kursbeskrivning

Vi anpassar nivån på kursen på vad vi lär ut utefter gruppens behov. Vi närmar oss padeln på ett lekfullt sätt och övar padel med fokus på rörelse, teknik, regler, spelförståelse samt glädje. Kurserna/träningarna kommer att delas upp i åldersklasser. Lägsta åldrarna kan bli mixgrupper. Vi vill att alla deltagare ska ha kul och lära sig padel! Vi vill ha en utvecklingsanpassad tränings- och kurs struktur där ålder och nivå är en målsättning, inte ett krav - Rätt spelare på rätt nivå av rätt anledning.

NIVÅ NYBÖRJARE 1-4: Du har inte spelat mycket padel, eller inte alls

NIVÅ MEDEL 5-7: Du har spelat padel och har tävlat eller vill börja tävla.

NIVÅ AVANCERAD 8-10: Du tränar regelbundet. Du har tävlat. Du kan också ha tränat och tävlat andra racketsporter och denna padel kurs kan vara din första.Personuppgifter

Fyll i fullständiga uppgifter för den anmälan gäller

Adressuppgifter

Fyll i adressuppgifter för den anmälan gäller

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Vilka dagar och tider kan du spela?

Välj de dagar som passar, samt ange vilka tider under dessa dagar som önskas genom att justera reglagen
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00

Bocka för om du spelat tidigare och ange hur länge - plus uppskattad nivå 1-10 där 10 är proffs och 1 nybörjare

Jag var med förra terminen*

Ange om den som anmäls deltog/deltar i föreningens verksamhet förra terminen

Hur många tillfällen vill du träna varje vecka? (i mån av plats)*

Ange hur många tillfällen du vill träna

Bocka för om du önskar hämtning och ange vid vilken skola

Har ni specifika önskemål eller frågor, fyll i det här