Anmälan till Sommarläger vecka 26 (2019)

  • 24 juni 2019 - 28 juni 2019

Nu börjar sommaren sakteligen närma sig och det är härmed dags att anmäla sig om man vill vara med på våra sommarläger. Nedan finner du mer information samt anmälan till Sommarläger vecka 26. Lägerveckan vänder sig i första hand till medlemmar i Tennisskolan födda 2004-2012.

Om lägret: Träningsmodellen vi jobbar med under veckan är väl beprövad och innehåller allt från teknik, taktik och fysträning. Vi kör även gemensamma aktiviteter och tennistävlingar med alla grupper för att skapa bättre gemenskap och glädje. Tränar man normalt en timma/vecka så motsvarar denna vecka nästan en hel termin i träningsmängd!

Dem allra flesta barn som deltar på våra hemmaläger brukar inte bara bli en bättre tennisspelare utan får också med sig ett gott minne som räcker länge!

När: Måndag 24/6 – fredag 28/6 kl 09.00 – 14.00 med avbrott för lunch kl 11.00 - 12.00.

Var: PTBK

För: Elever i tennisskolan födda 2004-2012.

Grupper: Grupper för alla oavsett om man är på röd, orange, grön eller gul nivå. Barnen blir indelade efter ålder och/eller spelnivå. Grupperna för lägret kommer att planeras så snart sista dag (2/6) för anmälan har passerat. Först då vet vi om vi kan erbjuda ert barn under lägerveckan. Skulle vi mot förmodan inte kunna erbjuda ert barn plats under lägerveckan kommer ni givetvis bli kontaktade. Ett sådant fall skulle kunna vara att vi inte lyckas planera in ert barn i en passande grupp.

Utrustning: Träningskläder, överdragströja, tennisskor, skor för utomhusbruk, tennisracket, vattenflaska.

Pris: 2250 kr/deltagare. Faktura skickas till e-post angiven anmälan i vecka 23-24.

Lunch: Barnen ska ha med sig egen lunch varje dag. Mikrovågsugn finns tillgängligt på klubben vid behov. Cafeterian är självklart öppen om man vill köpa något!

Lägerveckan har begränsat antal platser så välkomna med er anmälan redan idag! Anmälan skickas in via formulär nedan.

Övriga frågor om lägerveckan besvaras på tennisskola@ptbk.se

Sista dag för anmälan: 2 juni

Personuppgifter

Ange dina personuppgifter

Övrig information