Tennisskola HÖSTEN 2021

  • 20 August 2021 - 19 December 2021

Pris

ORANGE, GRÖN och GUL                   2 150 kr   Se prislista för fler  passvecka

Medlemsavgift                                         500 kr/år

Detta är anmälan till tennisskola. Beroende på nivå och ålder använder vi olika bollar. När du anmäler dig placerar tränarna in dig i en grupp som motsvarar din ålder och nivå. Vart efter som du utvecklar i din tennis kommer tränarna att flytta dig i mån av plats.

ORANGE

Spelarna går upp till en större bana än MINI RÖD som är mer anpassad efter deras storlek. Bollen är 50 % långsammare än vanliga tennisbollar. Banan är större än minitennisbanan.

Träningen lägger vi fokus på själva spelet för de olika nivåerna och ålder. Träningen anpassas och eleverna flyttas inom de olika nivåerna när tränaren ser att det är dags för en ny nivå. Barnen ska helt enkelt få en känsla av att ”spela tennis” vilket också innebär att vi lär barnen tennisens olika räknesätt.

Alla barn blir instruerade i den mest grundläggande tennistekniken. Vi försöker alltid lyfta in någon form av koordination & motorisk träning i passet och lyfta ut övningar som man kan träna på själv.

GRÖN

Banan är fullstor och bollen blir grän. Bollen är snabbare än orange midiboll, men fortfarande långsammare och studsar lägre än vanlig gul tennisboll, 25 % långsammare än vanliga tennisbollar, vilket hjälper de lite mer utvecklade spelarna att fortsätta med sin utveckling av teknik och taktik.

I träningen lägger vi fokus på själva spelet. Barnen ska helt enkelt få en känsla av att ”spela tennis” vilket också innebär att vi lär barnen tennisens räknesätt. Alla barn blir instruerade i den mest grundläggande tennistekniken. Vi försöker alltid lyfta in någon form av koordination & motorisk träning i passet och lyfta ut övningar som man kan träna på själv.

GUL

Tennisskolan är för barn ca 10-18 år och bollen blir gul. Här får man fortsatt träning i att behärska samtliga grundläggande slag till att bli en bra klubbspelare.


Personuppgifter

Fyll i dina fullständiga personuppgifter

Adressuppgifter

Fyll i dina adressuppgifter

Målsman

Ange namn och kontaktuppgifter för målsman

Vilka dagar och tider kan du spela?

Bocka för de dagar och tider du kan spela
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00
00:00 - 23:00

Bocka för om du spelat tidigare och ange hur länge - plus uppskattad nivå 1-10 där 10 är proffs och 1 nybörjare

Hur många tillfällen vill du träna varje vecka? (i mån av plats)

Ange hur många tillfällen du vill träna