Log in New user?

Available time slots

Tuesday 28 March
Loading available time slots

Offers (discount cards, etc.)

Sommarkort obegränsat alla sporter 2023 - vuxna från 19 år

Upplev sommaren på bästa sätt med Arvika Idrottscenters Sommarkort! För endast 1595 kr kan du njuta av obegränsat med speltider på vår anläggning från den 1 maj till och med den 31 augusti 2022. Sommarkortet är personligt och ger dig friheten att boka så mycket spel som du vill under sommaren. Våra faciliteter inkluderar allt från POP Tennis- och pickleballbanor till basketplaner och mycket mer. Kravet är att sommarkortsinnehavaren är med och spelar under bokningen. Om du spelar med en person som har sommarkort så swishar han/hon enkelt hälften av bankostnaden till 123 583 63 66. Sommarkortet är tillgängligt för alla som är 19 år och uppåt och ger dig en chans att uppleva en sommar full av sport och träning. Missa inte chansen att vara med på ett av Arvika Idrottscenters bästa erbjudanden någonsin. Varmt välkommen till Arvika Idrottscenter - gänget ser fram emot att se dig på banorna!

Valid until August 31 2023 incl.
Log in
1,595 SEK
Sommarkort ungdom

Är du redo för en sommar full av sport och roliga aktiviteter? Då är Arvika Idrottscenters Sommarkort Ungdom något för dig! För bara 895 kr kan du boka obegränsat med speltider på vår anläggning från den 1 jmaj till och med den 31 augusti 2023. Sommarkortet är personligt och ger dig friheten att spela så mycket du vill under hela sommaren. Kravet är att du som bokar tiden också spelar med. Om du spelar med en person som ej har sommarkort swishar han/honm enkelt hälften av bankostnaden till 123 583 63 66. För att köpa kortet är det superenkelt - du kan göra det direkt här på Matchi.se! Kortet gäller för dig som är upp till 18 år och du måste registrera dig som juniormedlem på Matchi för att kunna köpa det. Vad väntar du på? Skaffa Sommarkort Ungdom och upplev en sommar full av sport och kul med Arvika Idrottscenter!

Valid until August 31 2023 incl.
Log in
Sommarklippet - kommuninvånare 2023

Använd ditt friskvårdsbidrag genom att köpa detta klippkort. Med kortet spelar du 10 timmar valfri sport på arenan under säsongen 2023. Innebandy, bordtennis, badminton, basket, fotbollstennis, pickleball eller POP Tennis. All utrustning finns att låna. Du får naturligvis hänga kvar inne på arenan när du spelat klart. Spela spel, köp en kaffe eller en glass sätt dig i en solstol, läs en bok eller lyssna på musik. Du är varmt välkommen till oss! Arvika Idrottscenter - gänget Betala endast 1400 kr för 8 klipp (speltimmar). Är du medlem kostar kortet 1200 kr.

Valid until December 31 2023 incl.
Log in
1,400 SEK