Ängby TK

Bromma, Stockholm

Available time slots

Monday 24 January
Loading available time slots

Apply and pay for a new membership here.

Coaches

About Pelle

Per Jerrelind kommer ursprungligen från Eskilstuna men bor numera i Stockholm. Tennis är Pelles stora passion (fast nu börjar Padel-Tennis bli skoj också) som har sysselsatt honom i hela hans liv. Med åren har  Pelle byggt upp en gedigen erfarenhet både som tränare och spelare på elitnivå. Under vintern driver han Jerrelind Tennis med egen verksamhet i Kallhäll samt hinner med att vara tränare på SALK och Solna TK.

Enligt Pelle så ska tennis först och främst vara roligt och man måste ha kul på banan, därefter ska fokus vara på det som spelaren själv vill utveckla och deras mål med sitt spel. Pelle jobbar med teknik, fysik och mental träning för att uppnå dina önskade mål.  

Självklart ger Pelle både privatlektioner och gruppträningar, både för vuxna och barn.

email: Jerrelindtennis@gmail.com

mobil: 0790 75 49 39


Contact Pelle

About Sonja

Sonja har spenderat många somrar på våra banor först som en talangfull junior och nu senaste utomhus-säsongen som hjälptränare på våra läger samt gruppträningar. Vi tycker det är riktigt skoj att få en passionerad tennisperson till klubben som har spenderat så många timmar på våra banor och kan Ängby TK väl.

Idrott och framförallt tennis är det stora intresset och Sonja studerar nu Sports Management för att kunna jobba med sin passion på heltid.

Parallellt med studierna extra-knäcker Sonja som tennis tränare, framförallt på Solna TK tillsammans med Pelle Jerrelind.

Sonja kommer tillsammans med Pelle vara ansvarig för driften av anläggningen men självklart vara en av våra tränare på läger och gruppträningar.


Contact Sonja

About Ängby TK

Favorite

Med sitt perfekta läge av 2 minuters gångavstånd från Ängby tunnelbanestation och fem minuter från Ängby camping, så välkomnar vi stora som små att komma och spela på våra fina grusbanor.

I anslutning till banorna finns omklädningsrum, duschar, reception och cafeteria.

Ängby Tennisklubb har öppet från 1 maj till början av september, lite beroende på hur länge man kan spela på banorna av hänseende till väder och vind!

130,- / timme för medlemmar
210,- / timme för icke-medlemmar
Välkomna att boka!

Court details

Tennis OUTDOORS
Clay (4pcs)

Bookable times

Monday
07:00 - 21:00
Tuesday
07:00 - 21:00
Wednesday
07:00 - 21:00
Thursday
07:00 - 21:00
Friday
07:00 - 21:00
Saturday
07:00 - 21:00
Sunday
07:00 - 21:00

Contact information

http://www.angbytk.se
info@angbytk.se
08-37 36 66
Färjestadsvägen 11
168 51, Bromma