PDL Smash Rotebro Station (SmashCenter)

Sollentuna

Lediga tider

fredag 19 augusti
Hämtar lediga tider

Tränare

Om Bengt

Bengt har varit verksam dryga 10 år inom tennisen. Har spelat padel i ca 2 år och tagit egna lektioner i Spanien. Utbildad padeltränare och har RPP-certifiering via International Registry of Padel Professionals.

Genomför kurser som vänder sig till alla som under trevliga former vill prova på eller utveckla sitt padelspel och kunnande ytterligare ett steg. Arrangerar kurser främst för barn, ungdomar, men även vuxna och pensionärer.

Inriktningen anpassas till deltagarnas nivå och vad de önskar träna på. Från boll/lek, grundslag med enkla övningar till mer avancerad och intensiv träning i högre tempo. I kurserna går vi tex igenom teori, slagträning, fotarbete, spelstrategi och taktik och olika övningar. För dig som vill spela och träna mer finns möjlighet till att boka ytterligare privat- eller gruppträning (PT-pass) under sommaren. Det finns möjlighet att boka tider - morgon, kvällar eller mitt på dagen.

Om Diego

Diego har alltid varit involverad inom idrott i sitt liv, både som spelare och tränare inom olika idrotter i USA och Chile. Han har tidigare varit aktiv inom tennis men hittade till padeln och har varit helt fast sedan dess.

Diego är licenserad padeltränare i såväl Argentina, Spanien och Sverige. Diego pratar svenska, engelska och spanska. Han tycker mycket om att arbeta intensivt under träningspasset, samtidigt som mycket fokus ligger på att utveckla både teknik och taktik på alla nivåer. Diego gillar att dela med sig av sina kunskaper till sina elever och tycker att det alltid ska vara roligt att träna och spela padel!


Om Hasse

Hasse Grobecker kommer från tennisen där han spelade professionellt under många år. Sedan ett antal år tillbaka har han som många andra fastnat för padeln och sedan dess ägnat mycket tid till att utveckla sitt egna spel samt utbildat sig till tränare. Han jobbar gärna med dig oavsett nivå, dvs nybörjare eller avancerad tävlingsnivå.

Kontakta Hasse

Om PDL Smash Rotebro Station (SmashCenter)

Favorit

Här spelar ni padel i utomhusmiljö 2 minuters gångavstånd ifrån Rotebro station, vi är granne med Fitness 24 seven.

Bollar, hyrracket och dryck kommer finnas inom kort i den blivande shopen, går tyvärr inte att köpa på plats i nuläget. Sittytor och kostgräs i gångarna mm kommer göras i ordning till våren.

Följ gärna oss på instagram @smashcenter_padel

Baninformation

Padel UTOMHUS
Konstgräs (3st)

Öppettider

Måndag
07:00 - 22:00
Tisdag
07:00 - 22:00
Onsdag
07:00 - 22:00
Torsdag
07:00 - 22:00
Fredag
07:00 - 22:00
Lördag
07:00 - 22:00
Söndag
07:00 - 22:00

Kontaktinformation

info@smashcenter.se
Kung Hans väg 8
19268, Sollentuna