PDL Smash Rotebro Station (SmashCenter)

Sollentuna

Available time slots

Thursday 07 July
Loading available time slots

Coaches

About Bengt

Bengt har varit verksam dryga 10 år inom tennisen. Har spelat padel i ca 2 år och tagit egna lektioner i Spanien. Utbildad padeltränare och har RPP-certifiering via International Registry of Padel Professionals.

Genomför kurser som vänder sig till alla som under trevliga former vill prova på eller utveckla sitt padelspel och kunnande ytterligare ett steg. Arrangerar kurser främst för barn, ungdomar, men även vuxna och pensionärer.

Inriktningen anpassas till deltagarnas nivå och vad de önskar träna på. Från boll/lek, grundslag med enkla övningar till mer avancerad och intensiv träning i högre tempo. I kurserna går vi tex igenom teori, slagträning, fotarbete, spelstrategi och taktik och olika övningar. För dig som vill spela och träna mer finns möjlighet till att boka ytterligare privat- eller gruppträning (PT-pass) under sommaren. Det finns möjlighet att boka tider - morgon, kvällar eller mitt på dagen.

About Diego

Diego har alltid varit involverad inom idrott i sitt liv, både som spelare och tränare inom olika idrotter i USA och Chile. Han har tidigare varit aktiv inom tennis men hittade till padeln och har varit helt fast sedan dess.

Diego är licenserad padeltränare i såväl Argentina, Spanien och Sverige. Diego pratar svenska, engelska och spanska. Han tycker mycket om att arbeta intensivt under träningspasset, samtidigt som mycket fokus ligger på att utveckla både teknik och taktik på alla nivåer. Diego gillar att dela med sig av sina kunskaper till sina elever och tycker att det alltid ska vara roligt att träna och spela padel!


About Hasse

Hasse Grobecker kommer från tennisen där han spelade professionellt under många år. Sedan ett antal år tillbaka har han som många andra fastnat för padeln och sedan dess ägnat mycket tid till att utveckla sitt egna spel samt utbildat sig till tränare. Han jobbar gärna med dig oavsett nivå, dvs nybörjare eller avancerad tävlingsnivå.

Contact Hasse

About PDL Smash Rotebro Station (SmashCenter)

Favorite

Här spelar ni padel i utomhusmiljö 2 minuters gångavstånd ifrån Rotebro station, vi är granne med Fitness 24 seven.

Bollar, hyrracket och dryck kommer finnas inom kort i den blivande shopen, går tyvärr inte att köpa på plats i nuläget. Sittytor och kostgräs i gångarna mm kommer göras i ordning till våren.

Följ gärna oss på instagram @smashcenter_padel

Court details

Padel OUTDOORS
Artificial grass (3pcs)

Hours of operation

Sunday
07:00 - 22:00
Monday
07:00 - 22:00
Tuesday
07:00 - 22:00
Wednesday
07:00 - 22:00
Thursday
07:00 - 22:00
Friday
07:00 - 22:00
Saturday
07:00 - 22:00

Contact information

info@smashcenter.se
Kung Hans väg 8
19268, Sollentuna